Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Beyoncé: Η μαμά της παίρνει ξανά διαζύγιο

Η Tina Knowles κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του περιοδικού People, η 69χρονη Knowles-Lawson κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές, και ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την Τρίτη. Η σχεδιάστρια μόδας ζήτησε από το δικαστήριο να τερματίσει τη δυνατότητα του δικαστηρίου να επιδικάσει συζυγική διατροφή σε εκείνη ή στον Lawson ενώ ζήτησε επίσης να αποκατασταθεί το όνομά της σε Celestine Knowles. Μέχρι στιγμής, κανένας δικαστικός εκπρόσωπος της Knowles-Lawson δεν έχει σχολιάσει δημόσια αυτή την εξέλιξη στην προσωπική ζωή της μητέρας της Beyoncé και της Solange.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η φημολογούμενη σχέση της, Ethan Slater κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του

Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε οκτώ χρόνια γάμου μετά την ανταλλαγή όρκων σε ένα yacht στο Newport Beach,της Καλιφόρνια στις 12 Απριλίου 2015. Ήταν ο δεύτερος γάμος τόσο για την Knowles όσο και για τον Lawson, οι οποίοι άρχισαν να βγαίνουν το 2013.

Η Knowles-Lawson χώρισε από τον προηγούμενο σύζυγό της και πρώην μάνατζερ Mathew Knowles, το 2009, μετά από περισσότερες από τρεις δεκαετίες μαζί. Το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε το 2021.

Διάβασε ακόμη – Gisele Bündchen: Η πρώτη της αντίδραση μετά τις φήμες περί σχέσης Brady και Shayk

Η τελευταία ανάρτηση της Tina Knowles στο Instagram με τον Lawson έγινε τον Μάρτιο, με μία φωτογραφία από το Vanity Fair Oscar Party. Μέχρι στιγμής, η Beyoncé δεν έχει κάποιο σχόλιο για το διαζύγιο της μητέρας της.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη