Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ariana Grande: Η φημολογούμενη σχέση της, Ethan Slater κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του

“Εκείνη και ο Ethan άρχισαν να βγαίνουν πριν λίγο καιρό”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο 31χρονος Slater, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, 26 Ιουλίου σύμφωνα με το TMZ. Ο λόγος του χωρισμού του από την Lilly Jay δεν είναι γνωστός.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Jay τον Νοέμβριο του 2018, έξι χρόνια αφότου άρχισαν να βγαίνουν. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε ένα μικρό αγοράκι το 2022.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η νέα φημολογούμενη σχέση της

Αφού έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης του Slater και της Grande, μια πηγή δήλωσε στο People: “Η Ariana και ο Dalton Gomez χώρισαν τον Ιανουάριο. Εκείνη και ο Ethan άρχισαν πρόσφατα να βγαίνουν”.

Αν και δεν είναι γνωστό για το τι προκάλεσε το τέλος της σχέσης τους, μια άλλη πηγή δήλωσε στο People ότι η Grande, χώρισε από τον Gomez, μετά από σχεδόν δύο χρόνια γάμου λόγω απόστασης.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Χώρισε η διάσημη τραγουδίστρια μετά από δύο χρόνια γάμου

“Ήταν ευτυχισμένοι στο Λος Άντζελες. Ήθελε να φτιάξει μια ζωή εκεί με τον Dalton”, δήλωσε η πηγή. “Εκείνος είναι εξαιρετικά επικεντρωμένος στην καριέρα του και χρειάζεται να ζει στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν σίγουρα ένα θέμα για αυτούς. Η καριέρα του Dalton είναι απαιτητική και δεν μπορεί να φεύγει συχνά από το Λος Άντζελες”.

Φωτογραφίες: Instagram/ @arianagrande

Διάβασε ακόμη