Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των Όσκαρ 2024

Η 96η απονομή της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Λένε ότι ομάδα που κερδίζει και ξεχωρίζει δεν την αλλάζεις. Κάπως έτσι, φαίνεται ότι σκέφτηκε η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου, η οποία για τα Όσκαρ που θα λάβουν χώρα εντός του 2024 αποφάσισε να κινηθεί σε δοκιμασμένα μονοπάτια, ανακοινώνοντας ότι ο Jimmy Kimmel θα είναι εκείνος που θα παρουσιάσει την εμβληματική τελετή απονομής.

Διάβασε ακόμη – Harry Style: Η φωτογραφία του που προκάλεσε ανησυχία

Ένας από τους χαρακτηριστικότερους κωμικούς της αμερικάνικης βραδινής ζώνης που έχει παρουσιάσει την εκδήλωση τρεις φορές, θα επιστρέψει στη σκηνή των Όσκαρ στις 10 Μαρτίου για να διευθύνει την 96η τελετή, σύμφωνα με δύο εργαζόμενους στην παραγωγή που ενημερώθηκαν για το σχέδιο, τα οποία μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν είχαν την εξουσιοδότηση να το αποκαλύψουν. Η Molly McNearney, συν-επικεφαλής σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός του “Jimmy Kimmel Live!” στο ABC, θα είναι εκτελεστική παραγωγός της 96ης τηλεοπτικής μετάδοσης των Όσκαρ.

Διάβασε ακόμη – Η στιγμή που η κόρη του Brad Pitt απαρνήθηκε το όνομα του

“Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς τέσσερις φορές”, ανέφερε ο παρουσιαστής σε δήλωσή του.

Αναζητώντας πολιτιστική επικαιρότητα για την τελετή μετά από μια περίοδο πτώσης των ποσοστών τηλεθέασης, η Ακαδημία και το ABC, το οποίο μεταδίδει τα Όσκαρ, έχουν αναπηδήσει μεταξύ των μορφών τα τελευταία χρόνια. Δοκίμασαν τρεις διαφορετικούς οικοδεσπότες το 2022 (Wanda Sykes, Regina Hall, Amy Schumer). Για το show του 2023, η Ακαδημία επέστρεψε στο πρόσωπο του Jimmy Kimmel, ο οποίος υπέγραψε τη δουλειά με απόλυτη επιτυχία και το 2017 και το 2018.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη