Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (09/02)

Εντάσεις και απρόοπτα!

Η Σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου 2024 θα προκαλέσει εντάσεις και απρόοπτα! Η Σελήνη θα κινηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου από την 5ο έως και την 20ο  μοίρα. Θα συναντηθεί με τον Ερμή και αργότερα θα συναντήσει με τετράγωνο τον Δία πράγμα που ευνοεί την επικοινωνία, τις καινοτόμες και έξυπνες ιδέες αλλά χρειάζεται προσοχή στις μεγαλοστομίες, την επιπολαιότητα, τη βιασύνη και την αλαζονεία. Στο τέλος της ημέρας, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο, και λίγο πριν ολοκληρωθεί η Νέα Σελήνη, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, το κλίμα δυναμιτίζεται και χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις με τους φίλους σας και αποφύγετε τους τσακωμούς. Προσοχή σε περιττά έξοδα και παρορμητικές αγορές. Συγκρατήστε την παρόρμηση να ξοδέψετε παραπάνω από όσο αντέχετε για να περάσετε καλά με φίλους και ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε συζητήσεις για εργασιακά θέματα και θα πρέπει να ακούσετε προσεκτικά όλες τις απόψεις με ανοιχτό μυαλό. Απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα ή το σπίτι σας απαιτούν την ψύχραιμη αντιμετώπισή σας. Θα πρέπει να αποφύγετε διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή ανώτερούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας και οι συζητήσεις στρέφονται σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, διαδικτύου, ταξιδιών ή νομικών θεμάτων. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις. Τώρα κάνετε βαθιές και σοκαριστικές ενδεχομένως συνειδητοποιήσεις που ανοίγουν τον δρόμο για αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σκέψη σας απασχολούν θέματα οικονομικών με άλλους, επενδύσεων, χρηματοδοτήσεων και θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά για να αποφύγετε τις εκπλήξεις. Προσοχή με τους φίλους καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες για οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα, που μπορεί να οδηγήσουν σε έξυπνες λύσεις ή και ρήξεις. Προσέξτε να επιμείνετε για όσα πραγματικά αξίζουν. Απρόοπτα στη δουλειά και εκνευρισμός, παραμείνετε ψύχραιμοι όσο γίνεται και προσπαθήστε να επιτύχετε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα. Νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες και συμφωνίες είναι στο πρόγραμμα, όπως και διαφωνίες και χωρισμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη σας στρέφεται στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητάς σας και μέσα από απροσδόκητα γεγονότα, θα πρέπει να επανεξετάσετε αν κάτι στον τρόπο ζωής σας είναι επιβλαβές για εσάς. Προσοχή σε άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή από το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα επιδιώξετε με το ταίρι σας μεγαλύτερη οικειότητα και θα εκδηλώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ενδεχομένως να επέλθουν προστριβές και απομάκρυνση. Αν δεν έχετε σχέση, μπορεί να ξεκινήσετε μία καινούργια. Προσοχή στα οικονομικά με άλλους διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή και η σκέψη σας στρέφονται σε θέματα οικογένειας και σχέσεων. Προσπαθείτε να βρείτε τις σωστές ισορροπίες, υπάρχει όμως ενδεχόμενο να μην γίνουν σεβαστές οι απόψεις σας και να τσακωθείτε με την οικογένεια ή το σύντροφό σας, γιατί θα υπάρξει δυσκολία στο να συγκρατηθούν τα νεύρα τα δικά σας ή των άλλων. Πιθανή ξαφνική μετακόμιση στη δουλειά ή το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνήστε με σαφήνεια στον περίγυρό σας και την εργασία σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε εντάσεις. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με τους ανθρώπους που τους αφορούν. Εστιάστε σε σεμινάρια και μαθήματα που θα σας ωφελήσουν στην εργασία σας ή θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στα οικονομικά σας και προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδα που ενδεχομένως κάνετε για να διασκεδάσετε ή για τα παιδιά σας. Οργανώστε τα έσοδα και τα έξοδα και θωρακιστείτε για οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Ενδεχομένως να κλονιστούν οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αέρας ανανέωσης ετοιμάζεται να φυσήξει για εσάς, αλλά ο εκνευρισμός και οι εντάσεις με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι καλός σύμβουλος. Μείνετε όσο γίνεται ψύχραιμοι σε αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα. Με καθαρή και πειθαρχημένη σκέψη θα μπορέσετε να προχωρήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σκέψη σας βαθαίνει και ακολουθεί πιο εσωτερικά μονοπάτια. Στρέφεστε στις βαθύτερες  ψυχικές σας ανάγκες και απομακρύνεστε από ανθρώπους που δεν ωφελούν την ψυχή σας. Αποφύγετε ανούσιες συζητήσεις και τους επιφανειακούς ανθρώπους και αποκοπείτε από οτιδήποτε σας βλάπτει σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη