Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Ariana Grande: Οι νέες πληροφορίες για το ειδύλλιο της με τον Slater

“Έβγαιναν διπλά ραντεβού”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Πριν πει το “thank u, next” στον εν διαστάσει σύζυγό της, η Ariana Grande φέρεται να τον πήγε σε αρκετά διπλά ραντεβού με τον νυν φίλο της, Ethan Slater, και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μια πηγή υποστήριξε στην DailyMail την Πέμπτη, 3 Αυγούστου ότι οι συμπρωταγωνιστές του “Wicked” που φημολογείται πως είναι μαζί περνούσαν χρόνο μαζί με τους αντίστοιχους τότε συζύγους τους, τον Dalton Gomez και τη Lilly Jay, όποτε τους επισκέπτονταν στο πλατό του Λονδίνου.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Δέχεται επίθεση από την εν διαστάσει συζύγου του Ethan Slater

“Η Ariana και ο Dalton πήγαν σε διπλά ραντεβού με τον Ethan και τη Lilly αρκετές φορές – και τους έβλεπαν έξω τα μέλη του καστ”, δήλωσε η πηγή.

Η πηγή συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η Grande και ο Slater, ήταν τόσο απρόσεκτοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που η πλειοψηφία των συμπρωταγωνιστών τους στο “Wicked” γνώριζαν για τη σχέση τους.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η φημολογούμενη σχέση της, Ethan Slater κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του

“Τους έβλεπαν να είναι παντού ο ένας πάνω στον άλλον, ενώ εκείνος ήταν ακόμα υποτίθεται ευτυχισμένος παντρεμένος με τη Lilly”, είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι η υποτιθέμενη απροσεξία του ζευγαριού επεκτάθηκε πέρα από το πλατό.

Φωτογραφίες: Instagram/ @arianagrande

Διάβασε ακόμη