Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ariana Grande: Δέχεται επίθεση από την εν διαστάσει συζύγου του Ethan Slater

Η πρώτη αναφορά της Lilly Jay για τη φημολογούμενη σχέση του πρώην συζύγου της.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

“Η Ariana είναι πραγματικά η ιστορία. Δεν είναι το κορίτσι ενός αγοριού”, λέει αποκλειστικά η Jay στο Page Six. “Η οικογένειά μου είναι απλώς παράπλευρη απώλεια”.

Η Lilly Jay λέει πως προτεραιότητα της είναι να επικεντρώνεται στο να μεγαλώσει το μωρό της και να είναι “καλή μαμά”. “Η ιστορία είναι αυτή και ο Dalton”, προσθέτει η Jay, αναφερόμενη στον χωρισμό της Grande από τον σύζυγό της, Dalton Gomez, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η φημολογούμενη σχέση της, Ethan Slater κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του

Πηγές λένε στο Page Six ότι η Jay “τηλεφωνεί σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο για να βγει η ιστορία χωρισμού της τραγουδίστριας προς τα έξω”.

“Είναι δικαιολογημένα αναστατωμένη επειδή ο γάμος της διαλύθηκε, αλλά η Ariana και ο Ethan δεν έκαναν τίποτα κακό”, προσθέτει μια πηγή από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας, λέγοντάς μας ότι ο Slater είχε χωρίσει από την Jay δύο μήνες πριν ερωτευτεί την Grande.

“Ο Ethan προσπαθεί να πάρει τον δρόμο της ανωτερότητας και ελπίζει ότι μπορεί να λύσει αυτή την κατάσταση για χάρη του παιδιού τους”.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η νέα φημολογούμενη σχέση της

Οι εκπρόσωποι των Gomez, Grande και Slater δεν απάντησαν στα πολυάριθμα αιτήματα του Page Six για σχόλια.

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος Slater, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, 26 Ιουλίου σύμφωνα με το TMZ. Ο λόγος του χωρισμού του από την Lilly Jay δεν είναι γνωστός.

Διάβασε ακόμη