Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ariana Grande: Ακόμα ένας χωρισμός για την τραγουδίστρια μετά τον Gomez

Οι πρώτες πληροφορίες.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η απόφαση της τραγουδίστριας να διακόψει τους επαγγελματικούς δεσμούς της με τον Braun και την εταιρεία του, SB Projects, έρχεται 10 χρόνια μετά την πρώτη της συμφωνία.

Η μουσική καριέρα της Grande ξεκίνησε το 2013 με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Yours Truly”.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Οι νέες πληροφορίες για το ειδύλλιο της με τον Slater

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση των αναφορών, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι ο Braun και η Grande εργάζονται ακόμη μαζί.

Το Page Six επικοινώνησε επίσης με τους εκπροσώπους και των δύο για σχόλια, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Ο υποτιθέμενος χωρισμός της Grande από τον Braun προκαλέσει σοκ, καθώς η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι θα κυκλοφορήσει μια έκδοση για την 10η επέτειο του “Yours Truly” στις 25 Αυγούστου.

Συν τοις άλλοις, μόλις πριν από λίγες ώρες, το Page Six επιβεβαίωσε ότι και η Demi Lovato είχε πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Braun τον περασμένο μήνα.

Διάβασε ακόμη – Ariana Grande: Η φημολογούμενη σχέση της, Ethan Slater κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του

Επιπλέον, την Παρασκευή, κυκλοφόρησε η φήμη ότι και ο Justin Bieber και ο Braun – οι οποίοι συνεργάζονται από το μουσικό ντεμπούτο του Bieber το 2006 – χωρίζουν τους δρόμους τους. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή του “Baby” και του Braun, έσπευσαν να διαψεύσουν τις αναφορές.

Αυτή η ξαφνική έξοδος από το μάνατζμεντ του Braun έρχεται μετά την περίφημη σύγκρουσή του με την Taylor Swift τον Ιούνιο του 2019, αφού αγόρασε τις κύριες ηχογραφήσεις της τραγουδίστριας του “All Too Well”.

Διάβασε ακόμη