Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

“DYOR”: Η ατομική έκθεση του Ανδρέα Στυλιανού με ΝFTs

Η νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη αποτελείται από 28 μοναδικά NFTs.

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του κύπριου εικαστικού Ανδρέα Στυλιανού. Στη νέα του δουλεία ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη σειρά από NFTs. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη με ΝFTs καθώς και την πρώτη οργάνωση έκθεσης με NFTs από την Alpha C.K. Art Gallery. Η έκθεση εγκαινιάζετε την Τετάρτη 22 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 3 Ιουλίου.

Η έκθεση με τίτλο “DYOR” (Do Your Own Research) διαπραγματεύεται την γεφύρωση ψηφιακών και φυσικών έργων τέχνης και παρουσιάζει έμπρακτα κάποιες προοπτικές εφαρμογές την νέας τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Madame Figaro Hong Kong έκανε πρόσφατα αναφορά στα έργα του τα οποία εκτέθηκαν σε γκαλερί του Hong Kong τον περασμένο Μάιο.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Ανδρέας Στυλιανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Λευκωσίας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Royal College of Art στο Λονδίνο και την IE Business School στη Μαδρίτη. Έχει ατομικές εκθέσεις στην Λευκωσία, Λος Άντζελες, και Χονγκ Κονγκ. Παράλληλα με την ατομική έκθεση στην Alpha C.K. Art Gallery, ένα NFT του καλλιτέχνη παρουσιάζετε σε ομαδική έκθεση στο Μόναχο. Τα τελευταία χρόνια ασχολέιτα εκτενώς με την δημιουργία, εξερεύνηση και πρώθηση NFTs.

Info: Alpha C.K. Art Gallery, Λευκωσία, τηλ.: 22751325, [email protected]

Διάβασε ακόμη