Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Αναλύουμε τα beauty looks του show “Synergy”

Καθαρά looks που αναδεικνύουν τα ρούχα.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Σε ένα υπέροχο σκηνικό με πρωταγωνιστή την τέχνη και τη μόδα, η Κίκα Ιωαννίδου και η Μαρία Νεοπτολέμου παρουσίασαν δημιουργίες υψηλής ραπτικής σε μια επίδειξη μόδας με τίτλο “Synergy”.

Διάβασε ακόμη – Synergy: Ποιοι βρέθηκαν στο εντυπωσιακό fashion show

Τα κομμάτια που είδαμε στο ντεφιλέ ήταν όλα εμπνευσμένα από έργα τέχνης των συλλογών της Λεβεντείου Πινακοθήκης και αυτά θα πάρουν τη θέση τους ως εκθέματα στην Aίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων της Πινακοθήκης στο πλαίσια της προσωρινής έκθεσης “Synergy: Τέχνη στη Μόδα” που θα ανοίξει για το κοινό από τις 14 Απριλίου 2022.

Διάβασε ακόμη – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην επίδειξη “Synergy: Art in Fashion”

Πέρα όμως από τα εκλεπτυσμένα κομμάτια, εντύπωση έκαναν και τα beauty looks που υιοθέτησαν τα μοντέλα που ήταν clean, fresh & girly look έτσι ώστε να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Chief Makaup Artist των καταστημάτων Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης μαζί με την ομάδα του ενώ τα μαλλιά η ομάδα της Wella.

Λάμψη στα ζυγωματικά, dusty rose χείλη και καθαρά μάτια με έντονες βλεφαρίδες ήταν το μακιγιάζ που ανέδειξαν ενώ τα μαλλιά ήταν σε σινιόν wet look και άφρο.

Διάβασε ακόμη