Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

All Over Beauty Bar: Αναδείχθηκε ως το καλύτερo nail bar στα Beauty Awards 2020

Το All Over Beauty Bar προσφέρει υπηρεσίες gel, μανικιούρ και πεντικιούρ από eco friendly προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Madame Figaro Κύπρου διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά τα “Beauty Awards Cyprus 2020” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη. Το Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς υποδέχθηκε ιδιοκτήτες υπηρεσιών, brand managers προϊόντων ομορφιάς και beauty experts για να αναδείξουν εκείνα που ξεχώρισαν κοινό και κριτική επιτροπή για το 2020.

Στην κατηγορία best nail bar 2020 βραβεύτηκε το All Over Beauty Bar το οποίο δημιουργήθηκε το 2018 και βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.

Προσφέρει υπηρεσίες gel, μανικιούρ και πεντικιούρ από eco friendly προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθώς και εφαρμογή βλεφαρίδων extensions από εξειδικευμένες επαγγελματίες. Η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Κουλουτέρη αποφάσισε να δημιουργήσει το All Over Beauty Bar εμπνευσμένη κυρίως από τη Μεσόγειο και κατόρθωσε με το ταλέντο και την επιμονή της όσον αφορά την τελειότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σε έναν χώρο που εμπνέει, προσφέρει ηρεμία και χαρίζει απλόχερα την αίσθηση του εξωτικού οutdoor, η κάθε γυναίκα απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από κορυφαίες επαγγελματίες, δηλαδή αυτό που της αξίζει, σε προσιτές τιμές.

Διάβασε ακόμη