Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Al Pacino – Noor Alfallah: Χώρισαν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Η 29χρονη διεκδικεί την πλήρη κηδεμονία του μικρού Roman.

Μπορεί ο Al Pacino να έγινε πατέρας πριν από περίπου τρεις μήνες, όμως, η σχέση του 83χρονου ηθοποιού με την 29χρονη σύντροφό του δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διεθνή Τύπου, ο διάσημος ηθοποιός λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου του, χωρίζει από τη σύζυγό του, Noor Alfallah.

Η 29χρονη Noor στο Λος Άντζελες, τονίζοντας την επιθυμία της να έχει ο 83χρονος Al “εύλογες επισκέψεις”, όπως τόνισε το The Blast μετά την εξέταση των νομικών εγγράφων.

Διάβασε ακόμη – Joe Jonas – Sophie Turner: Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια γάμου και δυο παιδιά

Η ρομαντική ιστορία του Al και της Noor ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Το ορόσημο της σχέσης τους σηματοδοτήθηκε με την άφιξη του Roman στις 6 Ιουνίου στο μαιευτήριο Cedar’s Sinai στο Λος Άντζελες. Είναι ενδιαφέρον ότι η Noor συναίνεσε στην παραχώρηση της κοινής νομικής επιμέλειας στον Al, η οποία θα του έδινε τη δυνατότητα να έχει λόγο σε κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν τον γιο τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πτυχές όπως η εκπαίδευση, η θρησκεία και οι ιατρικές θεραπείες.

Διάβασε ακόμη – Pete Davidson: Χώρισε με την Chase Sui Wonders μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης

Δες αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Al Pacino δεν είναι νέος στο παιχνίδι της πατρότητας. Στο παρελθόν έχει γίνει πατέρας τριών παιδιών – των 22χρονων διδύμων Olivia και Anton με την Beverly D’Angelo και της Julie, 33 ετών, με την Jan Tarrant.

Ρίχνοντας φως στην πατρότητα, η Noor συμπεριέλαβε στην κατάθεσή της μια “εθελοντική δήλωση γονεϊκότητας”. Τόσο ο Al όσο και η Noor υπέγραψαν αυτή τη δήλωση, η οποία επικυρώθηκε περαιτέρω από έναν τρίτο μάρτυρα, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννηση του Roman. Αυτό το σημαντικό έγγραφο επικυρώνει την πατρότητα του Al για το παιδί. Η Noor, στα έγγραφα, έχει περιγράψει με ειλικρίνεια τη σύλληψη του παιδιού με τον Al στην Καλιφόρνια. Επιπλέον, έχει καλέσει τον ηθοποιό να καλύψει τα νομικά της έξοδα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη