Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Zendaya: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον Tom Holland

Το viral βίντεο.

Η Zendaya και ο Tom Holland παραμένουν “couple goals” και οι θαυμαστές τους έκαναν viral ένα τρυφερό στιγμιότυπό τους από ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι ηθοποιοί του Spider-Man γνωρίστηκαν το 2016, όταν πρωταγωνίστησαν ο ένας δίπλα στον άλλον στην ταινία της Marvel, πυροδοτώντας σύντομα τις φήμες για σχέση τις οποίες επιβεβαίωσαν το 2021.

Διάβασε ακόμη – Αυτά ήταν τα επαγγέλματα των royals πριν την απόκτηση των τίτλων τους

Παρά το γεγονός ότι διατηρούν χαμηλούς τόνους στην ιδιωτική τους ζωή, το ζευγάρι έχει χαρίσει στους θαυμαστές του μερικές αξιολάτρευτες προσωπικές του στιγμές. Σε ένα νέο βίντεο που δείχνει την Zendaya και τον Tom να υπογράφουν αφίσες του Spider-Man για φιλανθρωπικό σκοπό, το ζευγάρι είχε μια τρυφερή στιγμή, καθώς η Zendaya χάιδευε το χέρι του Tom.

Διάβασε ακόμη – Sharon Stone: Αυτή είναι η ταινία που την έκανε διάσημη

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού ξετρελάθηκαν μετά τη δημόσια εκδήλωση στοργής που δημοσίευσαν, και δεν σταμάτησαν νς τους αποκάλουν “τους πιο χαριτωμένους”.

Ο λόγος που υπέγραψαν τις αφίσες ήταν για χάρη του φιλανθρωπικού οργανισμού “Brothers Trust” που ιδρύθηκε το 2017 από τους γονείς του Tom, Nikki και Dom Holland.

Ο νεαρός ηθοποιός είναι το πρόσωπο της φιλανθρωπικής οργάνωσης και των προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων στον ιστότοπο του οργανισμού.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη