Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Sharon Stone: Αυτή είναι η ταινία που την έκανε διάσημη

Η εξομολόγηση της Χολιγουντιανής σταρ.

Το “Βασικό Ένστικτο” υπήρξε για την Sharon Stone η μεγαλύτερη επιτυχία της, μία ταινία σταθμός στην επαγγελματική της καριέρα και μετέπειτα εξέλιξη. Για τη Χολιγουντιανή, όμως, σταρ τα πράγματα δεν ήταν από την αρχή τόσο εύκολη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η 65χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι για την ίδια το “Βασικό Ένστικτο” υπήρξε μία “τρομακτική” διαδικασία που την οδήγησε να εξετάσει τον εαυτό της με συχνά άβολους τρόπους. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Michael Douglas και η Jeanne Tripplehorn, προκάλεσε αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 λόγω των ερωτικών και αρκετά σεξουαλικών της σκηνών.

Διάβασε ακόμη – Chrissy Teigen: Το ενδυματολογικό ατύχημα της στο Baby2Baby Gala

“Έπρεπε να αντιμετωπίσω ολόκληρο τον εαυτό μου και αυτό είναι ένα τρομακτικό ταξίδι”, παραδέχτηκε. “Αλλά μόλις το κάνεις, φεύγεις με τεράστια αυτοπεποίθηση, επειδή έπρεπε να δεις όλη σου την προσωπικότητα, μέρη του εαυτού σου που ποτέ δεν θα χρειαζόταν να σκάψεις βαθιά και να δεις, τρομακτικά μέρη, σκοτεινά, ανησυχητικά. Και μόλις το κάνεις αυτό, αποκτάς αρκετή αυτοπεποίθηση επειδή έχεις πραγματικά κοιτάξει στον σκοτεινό καθρέφτη”.

Η Stone δήλωσε ότι είναι “διασκεδαστικό” να βλέπεις το είδος να αναβιώνει περισσότερα από 30 χρόνια μετά. “Νομίζω ότι αυτό αρέσει στους ανθρώπους. Είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό και είναι σέξι. Θέλω να πω, τι κακό έχει αυτό;” δήλωσε στο περιοδικό People.

Διάβασε ακόμη – Η Victoria Beckham μίλησε και συγκλονίζει για την εμπειρία bullying που είχε ως παιδί

H ηθοποιός δήλωσε ότι η διαδικασία της ενδοσκόπησης στο παρελθόν της για να γράψει τα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν το 2021 με τίτλο The Beauty of Living Twice (Η ομορφιά του να ζεις δύο φορές), στα οποία αφηγείται οδυνηρά παιδικά τραύματα, ήταν εξίσου εσωστρεφής. “Ήταν πολύ απελευθερωτικό, επειδή είναι το ίδιο πράγμα”, εξήγησε. “Δεν μπορείς να τραβήξεις τα ζόρια όταν γράφεις. Πρέπει να κάτσεις και να γράψεις την αλήθεια και να μην ανησυχείς για το πώς αισθάνονται οι άλλοι γι’ αυτό”.

Πηγή: madamefogaro.gr

Διάβασε ακόμη