Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Wedding guest look: Το σύνολο της Αίγλης Νικολαΐδου που αξίζει να αντιγράψεις

Η personal shopper του net-a-porter σου δείχνει πώς να ντυθείς με στυλ στους γάμους του φθινοπώρου.

Της Νικόλ Ζένιου

Η Αίγλη Νικολαίδου είναι ένα κορίτσι της μόδας που ακολούθησε τα όνειρα της στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως personal shopper για μία από τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες online shopping, το net-a-porter.

Διάβασε ακόμη – Αίγλη Νικολαΐδου: Η Κύπρια personal shopper στο Net-A-Porter μας περιγράφει την ονειρική καθημερινότητα της

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της αποκλειστικά στην Madame Figaro, το Λονδίνο είναι μία πόλη γεμάτη έμπνευση, μόδα και high fashion brands – απαραίτητα συστατικά για ένα κορίτσι για το οποίο το στυλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Πρόσφατα, βρέθηκε στο νησί μας για να παρευρεθεί σε γάμο και δημιούργησε το πιο girly, chic & κομψό wedding guest σύνολο παραδίδοντας στυλιστικά μαθήματα για το πώς να ντυθείς με στυλ στους γάμους του φθινοπώρου.

Wedding guest look Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει το one-shoulder mini dress “Brenaya” από την επωνυμία LoveShackFancy το οποίο φέρει μία νοσταλγική, ’80s-inspired αισθητική. Είναι φτιαγμένο από ‘Sunrise Sorbet’ taffeta με ruched λεπτομέρεια και με ένα λουλούδι – rosette. Ολοκλήρωσε το σύνολο με την Fendi O’Lock Swing bag και Zara mules σε απαλή ροζ απόχρωση με λεπτομέρεια από κρύσταλλα.

Ακολουθεί το glam σύνολό της:

Διάβασε ακόμη