Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Taylor Swift – Travis Kelce: O λόγος που δεν θα παρευρεθούν στο Met Gala

Οι πρώτες πληροφορίες.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce δεν θα κάνουν το μεγάλο ντεμπούτο τους στο Met Gala και δεν θα απολαύσουν τα φώτα της δημοσιότητας στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας σύμφωνα με TMZ.

Πηγές λένε ότι η νικήτρια με Grammy και ο σούπερ σταρ του NFL έλαβαν ο καθένας ξεχωριστές προσκλήσεις για το Met Gala, αλλά και οι δύο απάντησαν “όχι” στη γεμάτη διασημότητες βραδιά.

Διάβασε ακόμη – Ryan Gosling: Τραγουδάει Taylor Swift και γίνεται viral

Ξέρουμε ότι η Taylor έχει έναν πολύ καλό λόγο για να παραλείψει την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου αφού είναι η ίδια εβδομάδα που επιστρέφει η περιοδεία της “Eras” με μια στάση στο Παρίσι.

Πηγές είπαν ότι δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Travis αρνήθηκε την πρόσκληση, αλλά υποθέτουμε ότι το αποφεύγει επειδή η Taylor δεν θα είναι εκεί.

Ενώ το ζευγάρι θα λείψει από το Met Gala, η βραδιά δεν θα στερηθεί Α-lister αφού περιλαμβάνουν τους Zendaya, Bad Bunny, Chris Hemsworth και Jennifer Lopez.

Διάβασε ακόμη – Ο λόγος που οι fans του Morgan Wallen αποδοκίμασαν την Taylor Swift

Το Met Gala 2024 θα έχει θέμα “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της διοργάνωσης: “Η νέα έκθεση θα επικεντρωθεί στη χρήση της έρευνας, της συζήτησης και της τεχνολογίας στην αναπαραγωγή της αίσθησης που δίνουν τα κορυφαία εκθέματα του μουσείου. Στόχος είναι να δοθεί νέα ζωή σε αυτά τα ιστορικά αντικείμενα, μέσω δημιουργικών και καθηλωτικών δράσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις μυρωδιές, τους ήχους, τις υφές και τις κινήσεις των ενδυμάτων που δεν μπορούν πια να αλληλεπιδράσουν άμεσα με το σώμα”.

Διάβασε ακόμη