Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο Ιταλός τενόρος, Massimo Giordano σε μια μαγευτική παράσταση

Μετά τη Λα Σκάλα και τη Metropolitan Opera στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Μια υπέροχη βραδιά θα περάσουν όλοι όσοι θα παρευρεθούν την Παρασκευή, 26 Μαΐου  στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσία για την “Ιταλική Όπερα Multimedia Light Show”.

Σε αυτή τη μοναδική βραδιά με άρωμα από Ιταλία, στη σκηνή θα απολαύσουμε τον καταξιωμένο Ιταλό τενόρο, Massimo Giordano και την σοπράνο, Esther Kandinova με την κρυστάλλινη φωνή της.

Θα μεταφερθείς στην καρδιά της Ιταλίας και θα ακούσεις άριες από τη χρυσή εποχή συνθετών όπως ο Verdi, ο Puccini, ο Massenet, καθώς και οι διάσημοι Ναπολιτάνικα τραγούδια “O sole mio” και “Funiculì, Funiculà” που ερμηνεύει ο σπουδαίος Massimo Giordano, σολίστ των πιο διάσημων λυρικών αιθουσών στον κόσμο, όπως η Metropolitan Opera (Νέα Υόρκη), η Σκάλα (Μιλάνο), η Εθνική Όπερα Παρίσι και Κόβεντ Γκάρντεν (Λονδίνο).

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συγεκριμένη παράσταση, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό.

Ποιος είναι ο Massimo Giordano

Με καταγωγή από τη Νάπολη, ο Massimo Giordano φημίζεται παγκοσμίως για τις συγκινητικές και δυνατές ερμηνείες του. Το εξαιρετικό φωνητικό του εύρος και η μαγνητική του σκηνική παρουσία θα αφήσουν το κοινό μαγεμένο. Ο Massimo έχει κοσμήσει τις σκηνές των πιο διάσημων οπερών του κόσμου, όπως η Λα Σκάλα του Μιλάνου, η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Info: Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, Παρασκευή – 26 Μαΐου, 20:30.

Instagram: @operanights_cyprus

Εισητήρια: www.soldouttickets.com

Διάβασε ακόμη