Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα 5 items που δεν λείπουν από την τσάντα παραλίας των fashion experts

Το trend που απασχολεί όλες στα social media είναι το “what’s in my bag”.

Οι τσάντες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γυναικείου στιλ και το αξεσουάρ εκείνο που ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση, casual ή formal. Όσον αφορά στο ντύσιμο του καλοκαιριού, η τσάντα που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι δίχως αμφιβολία εκείνη που κρατάς μαζί σου στην παραλία. Ψάθινη ή υφασμάτινη, η τσάντα παραλίας χρειάζεται να είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωρά όλα όσα θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου.

Ένα από τα trends που απασχολούν τα τελευταία χρόνια τον κόσμο του ίντερνετ και πλατφόρμες όπως το Instagram και το Youtube είναι το “what’s in my bag”. Σε αυτά, οι fashionistas μοιράζονται με τους followers τους τα αντικείμενα που έχουν πάντα μαζί στις τσάντες τους.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε την beach bag της Ραμόνα Φίλιπ

Όσον αφορά λοιπόν στα items που έχει κάθε fashion expert στη τσάντα παραλίας, τα αξεσουάρ έχουν κεντρικό ρόλο. Για παράδειγμα, ένα bucket, jockey ή ψάθινο καπέλο είναι άκρως απαραίτητο για την παραλία αφού θα σε προστατεύσει από τον ήλιο και θα κάνει το beach look σου πιο ιδιαίτερο. Εξίσου χρήσιμα είναι και τα παρεό, τα οποία μπορείς να φορέσεις με το μαγιό σου όσο απολαμβάνεις κάποιο cocktail στο beach bar. Το γεγονός μάλιστα πως μπορείς να δέσεις το παρεό με διάφορους τρόπους σου προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσεις διάφορους συνδυασμούς.

Διάβασε ακόμη – 6 fashion lovers του νησιού σου δείχνουν την beach bag που επέλεξαν

Η ζώνη είναι επίσης ένα χρήσιμο αξεσουάρ για την παραλία, αφού μπορείς να την τοποθετήσεις επάνω από το φόρεμα ή το καφτάνι για να τονίσεις τη μέση σου. Εναλλακτικά, ένα χρωματιστό μαντήλι μπορεί να πάρει τη θέση της ζώνης, το οποίο μάλιστα μπορείς να το τοποθετήσεις στα μαλλιά ή γύρω από τον λαιμό σου για να κάνεις τα looks της παραλίας πιο όμορφα. Τελευταία αλλά εξίσου απαραίτητα είναι τα κοσμήματα. Τοποθέτησε στην τσάντα παραλίας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό κολιέ, που μπορείς να φορέσεις για να προσθέσεις περισσότερη λάμψη στην εμφάνισή σου.

#1. Παρεό

#2. Καπέλο

#3. Κοσμήματα 

#4. Ζώνη 

#5. Μαντήλι

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram / @leonniehanne

Διάβασε ακόμη