Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024

Ryan Gosling – Eva Mendes: Μαζί στην Αντίπαρο

Απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού και το ελληνικό καλοκαίρι.

Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει δυναμικά για το νησί μας αλλά και για την Ελλάδα με πολλούς τουρίστες να επιλέγουν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά από δύο καλοκαίρια που η πανδημία είχε περιορίσει τις μετακινήσεις.

Μαζί με τους τουρίστες έχουν επιλέξει, όπως κάνουν άλλωστε και κάθε χρόνο, και πολλοί celebrities να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά και να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά την τοπική κουζίνα.

Διάβασε ακόμη – Οι 5 καλύτερες ελληνικές παραλίες σύμφωνα με το The Guardian

Αυτή την περίοδο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκονται στην Αντίπαρο και ο Ryan Gosling με τη σύζυγό του Eva Mendes. To διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 7χρονη Esmeralda και την 5χρονη Amada, κάνουν διακοπές στο όμορφο ελληνικό νησί μακριά από τα φώτα του Hollywood και τους παπαράτσι.

Το ζευγάρι, άλλωστε, προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε φορά επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ. Το ίδιο είχαν κάνει και την περασμένη άνοιξη σε ταξίδι τους στο Λονδίνο, όπου έκαναν βόλτες στους δρόμους της πόλης χωρίς να δίνουν σημασία στους φωτογράφους.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη