Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ryan Gosling: Αυτό ήταν το βίντεο που τον έκανε να πάρει τον ρόλο του Ken στην “Barbie”

Η Greta Gerwig επέλεξε σωστά.

O Ryan Gosling απέδειξε στους θεατές της “Barbie” ότι είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Ken. Υπήρξε όμως μια πριν από κάποια χρόνια που το έκανε σαφές και για την Greta Gerwig.

Ο ρόλος που εντυπωσίασε την δημιουργό της “Barbie”

Η δημιουργός της ταινίας αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε ήδη αποφασίσει ότι ο Ryan Gosling θα έκανε τον Ken πριν του κάνει και επίσημα την πρόταση. Την είχε εμπνεύσει μια ερμηνεία του που είχε δει το 2017. Δεν πρόκειται για κάποιο από τους διάσημους ρόλους τους στις κινηματογραφικές επιτυχίες που έχει πάρει μέρος αλλά ένα σκετς του στο Saturday Night Live. Η Greta Gerwig σημείωσε αμέσως το όνομά του στο σενάριο βλέποντας αυτό το βίντεο.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Επιδεικνύει τις καμπύλες της με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι

“Ξέρεις αυτούς τους ηθοποιούς που μπορούν… με έναν τρόπο έχεις την αίσθηση ότι ξέρουν τι είναι αστείο και πάντα ένιωθα έτσι για εκείνον” ανέφερε χαρακτηριστικά η σκηνοθέτης στις 26 Ιουλίου στο podcast με τίτλο “SmartLess”. Και συνέχισε: “Και έπειτα είμαι μεγάλη θαυμάστρια όλων των SNLs του, πίστευα πάντα ότι είναι εξαιρετικός σε αυτό”.

Διάβασε ακόμη – Chiara Ferragni: Η συγκινητική ανάρτηση της για την απώλεια του “μωρού” της

Αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το “Weekend Update” όταν παρουσίασε το δημοφιλές σόου το 2017. Δεν ήταν μόνο το ροζ και καθώς πρέπει look του στο σκετς που εξέπεμπε “Kenergy” αλλά προσέγγιζε με τον ρόλο αυτό που οραματιζόταν η Gerwing για τον Ken.

Έγραψε το όνομα του Ryan Gosling πάνω στο σενάριο

Η Gerwing συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι είχε γράψει το όνομα του πρωταγωνιστή στο σενάριο πριν καν επικοινωνήσει μαζί του. “Όταν τους δώσαμε το σενάριο, τα studio είπε είπαν ‘Ω, είναι υπέροχο που ξέρετε τον Ryan’. Κι εγώ απάντησα ‘Ω, δεν ξέρω τον Ryan. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν έχω ιδέα'”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη