Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Witherspoon – Kidman: Η κοινή τους φωτογραφία σε αγώνα ποδοσφαίρου

Η Reese έχει μετοχές στην ομάδα Nashville SC.

Το τελευταίο που θα περίμενε να ακούσει κάποιος είναι ότι η Reese Witherspoon είναι μέτοχος σε ομάδα ποδοσφαίρου. Κι όμως αυτό αποτελεί γεγονός αφού η πολυπράγμων ηθοποιός, που διαθέτει δική της εταιρείας παραγωγής, έχει και την ιδιότητα του “ιδιοκτήτη” ποδοσφαιρικού συλλόγου. Το 2022 μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Jim Toth, απέκτησαν μερίδιο στην ομάδα Nashville SC, η οποία βεβαίως είναι ο σύλλογος της γενέτειρας της ηθοποιού.

Διάβασε ακόμη – Το “And Just Like That” δίχασε τους θαυμαστές αν ο Aidan άξιζε στην Carrie Bradshaw

Η ομάδα του Nashville, λοιπόν, βρέθηκε να αγωνίζεται με την ποδοσφαιρική ομάδα Inter Miami, της οποίας συν-ιδιοκτήτης είναι ο David Beckham, και στην οποία αγωνίζεται πλέον το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου Lionel Messi, και η ηθοποιός κατέβηκε στο γήπεδο. Μάλιστα, καλεσμένη της στις εξέδρες των VIPs βρέθηκε και η άλλη σπουδαία πρωταγωνίστρια του Hollywood και φίλη της Witherspoon, Nicole Kidman, με την οποία μοιράστηκαν μία selfie στο Instagram.

Διάβασε ακόμη – David Beckham: Εντυπωσιάζει με το νέο του haisrtyle

Για την ιστορία, η ομάδα του Nashville ήρθε ισόπαλη με την Inter Miami στη διάρκεια του κανονικού αγώνα, αλλά έχασε στα πέναλτι.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη