Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ραμόνα Φίλιπ: Με το star item του beachwear στην πιο sexy εκδοχή του

Δεν πρέπει να λείπει από τα beach looks καμίας γυναίκας.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αν υπάρχει ένα ρούχο που δεν πρέπει να απουσιάζει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα αυτό είναι σίγουρα το μαύρο φόρεμα, γνωστό στο λεξιλόγιο της μόδας ως LBD. Αντίστοιχα στο beachwear αυτή τη θέση έχει χωρίς καμία αμφιβολία το μαύρο bikini που πρέπει και επιβάλλεται να μπαίνει πρώτο στην τσάντα θαλάσσης κάθε καλοκαίρι ανεξάρτητα από τάσεις και προτάσεις.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Σου δείχνει τον χρωματικό συνδυασμό που αξίζει να δοκιμάσεις το 2024

Το μαύρο bikini είναι η σταθερή αξία του beachwear και all time classic κομμάτι της περιόδου του καλοκαιριού. Διαχρονικά elegant και απόλυτα κολακευτικό για κάθε σωματότυπο, έχει κάθε χρόνο θέση στη βαλίτσα των διακοπών και των mini αποδράσεων.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Με τα sneakers που στοιχίζουν κάτι περισσότερο από 100 ευρώ

Τη δική της επιλογή όσον αφορά στο συγκεκριμένο item μας έδωσε μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες του νησιού και δεν είναι άλλη από τη Ραμόνα Φίλιπ. Η ίδια επέλεξε ένα sexy, μικροσκοπικό μαύρο bikini σε τρίγωνο σχέδιο ικανό να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Με λεπτά λουράκια και ιδιαίτερα δεσίματα πρόκειται για ένα go to μαγιό για κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση στην παραλία και φυσικά είναι μία πρόταση που συνδυάζεται με όλα τα κομμάτια της beachwear συλλογής, από τα printed καφτάνια μέχρι τα παρεό και τις αέρινες παντελόνες.

Διάβασε ακόμη