Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ραμόνα Φίλιπ: Σου δείχνει τον χρωματικό συνδυασμό που αξίζει να δοκιμάσεις το 2024

Το χρώμα που θα ανανεώσει το στιλ σου.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μπορέσει κάποιος να ανανεώσει το στιλ του. Μπορεί να κάνει shopping, να πειραματιστεί με νέα brands, να δοκιμάσει combos που ήθελε εδώ και καιρό να δοκιμάσει ή να φορέσει περισσότερα χρώματα. Όσον αφορά στις αποχρώσεις, σίγουρα η μονοχρωμία και μάλιστα όταν αφορά ουδέτερους και διαχρονικούς τόνους, όπως το λευκό, το μαύρο, το μπεζ, το μπλε, το γκρι μπορεί να θεωρείται η επιτομή της κομψότητας, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να τη συναγωνιστούν σε φινέτσα. Υπάρχουν δηλαδή πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν και θα σου χαρίσουν την πολυπόθητη στιλιστική ανανέωση.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Με τα sneakers που στοιχίζουν κάτι περισσότερο από 100 ευρώ

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 οι οίκοι και οι σχεδιαστές στις συλλογές τους έχουν φροντίσει να προσφέρουν αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς που είναι τόσο ιδιαίτεροι και κομψοί, που είναι δεδομένο πως θα κάνουν το απαραίτητο upgrade στο ντύσιμό σου. Σύμφωνα με τις προτάσεις τους λοιπόν, οι γήινες αποχρώσεις στους διάφορους τόνους  παραμένουν ο τέλειος καμβάς και συνδυάζονται τόσο με bold χρώματα όσο και με πιο pastel αποχρώσεις.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Συνδυάζει την πιο girly φούστα με τον πιο κομψό τρόπο

Το sky blue είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που ήδη μας απασχολούν και θα μας απασχολούν για όλη τη σεζόν και η Ραμόνα Φίλιπ μας έδειξε ένα ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό με αυτό το συγκεκριμένο χρώμα που αξίζει την προσοχή μας.  Συνδύασε ένα silk πουκάμισο στην απόχρωση του ουρανού με τόνους του μπεζ και του γκρι και το αποτέλεσμα ήταν άκρως elegant και stylish.  

Γενικά φέτος πρέπει σίγουρα να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου την καθαρή και φωτεινή εκδοχή του γαλάζιου αφού η γλυκιά και ήρεμη αυτή απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει chic power dressing σύνολα αλλά και girly εμφανίσεις με 60s αισθητική.

Διάβασε ακόμη