Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Puma x Foureira: H νέα συλλογή “Dare to” είναι γεγονός

Mόλις έφτασε και δημιουργήθηκε με γνώμονα την ελεύθερη έκφραση!

Είναι σημαντικό να μπορείς να εκφράζεσαι και να τολμάς, με όλους τους τρόπους, ακόμη και από τα outfits σου! Αυτό μας δείχνει και η Ελένη Φουρέιρα μέσα από το νέο βίντεο της συλλογής “Dare to” της Puma.

Ανάμεσα σε ταξίδια και ζωντανές εμφανίσεις, βρίσκει λίγο χρόνο για εκείνη, για να είναι όπως νιώθει πιο άνετη, για να είναι ο εαυτός της! Χαρίζει στους followers της μια elevator selfie. Κάνει τον χώρο δικό της χαλαρώνοντας. Νιώθει άνετα, γιατί νιώθει αυτοπεποίθηση. Το sportstyle και η άνεση που προσφέρει, αποτελεί επιλογή που μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις ώρες της ημέρας.

Η νέα “Dare to”, καλύπτει την καθημερινή ανάγκη για cozy and stylish outfits! Η συλλογή απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που τολμά! Η “Dare to” αποτελείται από fashion-sport outfits, τα οποία εστιάζουν στην κομψότητα και την άνεση που απαιτείται στις καθημερινές εμφανίσεις. Κάθε της κομμάτι όμως είναι παράλληλα και ένα μέσο έκφρασης, προ-καλώντας όλες εκείνες που θέλουν να δώσουν έναν χαρακτήρα στην εμφάνισή τους να την επιλέξουν.

“Dare to” σημαίνει τόλμη για την υπέρβαση -του ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου, το σώμα σου, την ξεχωριστή προσωπικότητά σου. Η ενδυνάμωση είναι υπόθεση κάθε γυναίκας, κάθε ηλικίας. Και η Puma τις εμπνέει όλες, για κάθε παράμετρο της ζωής τους. Από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, την ελεύθερη βούληση, την αποχή από τα κοινωνικά στερεότυπα. Γιατί αν δεν τολμήσεις, πώς θα κερδίσεις;

Διάβασε ακόμη