Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Πριγκίπισσα Charlene – Πρίγκιπας Αλβέρτος: Οι δύο πολύ προσωπικές φωτογραφίες τους που μοιράστηκαν

Δεν είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν.

Πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσα Charlene μετά την πολύμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική. Το ζευγάρι που έχει ανακοινώσει επίσημα ότι ο λόγος που η πριγκίπισσα δεν επιστρέφει στη χώρα είναι ιατρικός, φαίνεται ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να “κλείσει τα στόματα” όσων μιλούν για προβλήματα στον γάμο τους ή αμφισβητούν την καλή ψυχική υγεία της Charlene.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram για την επανασύνδεση του ζευγαριού στη Νότια Αφρική μαζί με τα παιδιά τους, η Charlene ανέβασε ακόμα δύο φωτογραφίες που την δείχνουν αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Διάβασε ακόμη – Charlene του Μονακό: H ανατρεπτική φωτογραφία της πιο punk πριγκίπισσας

Οι φωτογραφίες που δείχνουν περισσότερο προσωπικές και δεν θυμίζουν τις επίσημες φωτογραφίσεις που γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους, δείχνουν το ζευγάρι πολύ κοντά και χαμογελαστό σε πόζες που είχαμε να δούμε -σχεδόν -από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual με τον Αλβέρτο να φοράει t-shirt και παντελόνι και την Charlene να φορά ένα μαντήλι και καπέλο και αθλητικά ρούχα με μπότες.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που έχω την οικογένειά μου μαζί μου” είχε γράψει η Charlene στις οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά της που είχε να δει από τον περασμένο Ιούνιο όταν είχαν ταξιδέψει ξανά με τον πατέρα τους στη Νότια Αφρική.

Η Charlene πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε κάνει ακόμα μια διορθωτική επέμβαση μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε με την μόλυνση στο αυτί που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει με αεροπλάνο πίσω στο Μονακό.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: instagram/ @monaco.royal.fashion

Διάβασε ακόμη