Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Πωλήθηκε το ράντσο του Michael Jackson για 22 εκατομμύρια δολάρια

H Neverland είχε κοστίσει στον “Βασιλιά της ποπ” 100 εκατομμύρια δολάρια.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας για την πώληση της Neverland τελικά πωλήθηκε αλλά πολύ λιγότερα απ’ όσο άξιζε. Συγκεκριμένα, ο Michael Jackson την αγόρασε 100 εκατομμύρια δολάρια ενώ τη διαμόρφωση της επιμελήθηκε ο ίδιος, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παιδική χαρά, όπως αυτή ονειρευόταν ως παιδί που περιλάμβανε από λούνα παρκ και τρενάκι μέχρι ζωολογικό κήπο με εκατοντάδες ζώα.

Νέος ιδιοκτήτης ο επιχειρηματίας και πρώην συνεργάτη του Jackson, Ron Burkle. Σήμερα, το ράντσο έχει την αρχική του ονομασία “Sycamore Vallery Ranch” ενώ μετά το θάνατο του θρυλικού σταρ, αφαιρέθηκαν όλες οι προσθήκες που είχε κάνει.

Πρόκειται για ένα ράντσο που περιλαμβάνει 22 κτίρια, ανάμεσά τους το κυρίως σπίτι, έκτασης 1100 τετραγωνικών μέτρων, με έξι κρεβατοκάμαρες και πολλές walk-in ντουλάπες (μία εκ των οποίων είναι ένα “καμουφλαρισμένο” καταφύγιο), ένα ξενώνα τεσσάρων υπνοδωματίων, φάρμες και εγκαταστάσεις για τη φροντίδα των ζώων. Υπάρχει επίσης πισίνα, μπάρμπεκιου, γήπεδα του μπάσκετ και του τένις, ένας κινηματογράφος 50 θέσεων και μια λίμνη έκτασης 16000 τ.μ.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη