Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την Kate Middleton να κλάψει

Σε ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν το γάμο τους.

Σήμερα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμκαι η Kate Middleton θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά κι αγαπημένα ζευγάρια. Γονείς πλέον τριών παιδιών, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 10η Πρωτοχρονιά ως σύζυγοι (ο βασιλικός γάμος τους έγινε στις 29 Απριλίου 2011 στο Αβαείο του Westminster). Και μπορεί η Πρωτοχρονιά που έρχεται να μην είναι και η πιο ευτυχισμένη που έχουν ζήσει ποτέ -στη σκιά του θανάτου του Πρίγκιπα Φιλίππου, της ασθένειας της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και της έντασης στη σχέση τους με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle- όμως σίγουρα δεν θα είναι η χειρότερη που έχουν περάσει μαζί. Γιατί στη λίστα της Kate Middleton με τις χειρότερες Πρωτοχρονιές την πρώτη θέση κατέχει δικαιωματικά αυτή του 2006.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Χάρι- Meghan Markle: Σκέφτονται να μην επισκεφτούν την βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα

Εκείνη την εποχή, οι δυο τους, που είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο του St. Andrew το 2001, ήταν μαζί και πολύ ερωτευμένοι, αλλά δεν είχαν ακόμη επίσημα αρραβωνιαστεί. Η οικογένεια της Kate σχεδίαζε τις παραδοσιακές οικογενειακές γιορτές και ο αγαπημένος της είχε υποσχεθεί πως θα τις περνούσε μαζί τους. Όμως, την τελευταία στιγμή, ο πρίγκιπας τής τηλεφώνησε και της είπε ότι είχε αλλάξει γνώμη και πως θα περνούσε την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. Η Kate έκλεισε εκνευρισμένη το τηλέφωνο και  ξέσπασε σε κλάματα.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο περιγράφεται στη βιογραφία The Making of a Royal Romance. Η συγγραφέας, Katie Nicholl, έχει αφιερώνει πολλές σελίδες σ’ αυτή την ιστορία, περιγράφοντας όλη την απογοήτευση του Middleton που ένιωσε η Kate βλέποντας ότι ο φίλος της την “εγκαταλείπει” την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το βιβλίο, το τηλεφώνημα του William έγινε μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 Δεκεμβρίου 2005. Οι λόγοι της ξαφνικής απόφασής του -την οποία δεν είχε το θάρρος να κοινοποιήσει στην αγαπημένη του από κοντά- ήταν πολλοί και διάφοροι, κατά τη βασιλική βιογράφος. Κυρίως όμως ήταν το γεγονός ότι ο μόλις 24χρονος τότε Πρίγκιπας φοβήθηκε ότι η σχέση τους προχωράει πολύ γρήγορα και τα πράγματα έδειχναν “πολύ σοβαρά” πριν περάσει αρκετός χρόνος ώστε να είναι και οι δύο σίγουροι για τα συναισθήματά τους.

Πιθανότατα, το περιστατικό αυτό δεν είναι εντελώς άσχετο από όσα συνέβησαν τον επόμενο χρόνο, το 2007, όταν ο Ουίλιαμ, πάλι μέσω ενός τηλεφωνήματος ενώ εκείνη βρισκόταν στη δουλειά της, της ζήτησε να χωρίσουν με το πιο all time classic επιχείρημα “δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, δεν πάει πουθενά αυτή η σχέση, δεν είμαι αρκετά καλός για σένα”. Αυτή τη φορά όμως, η Kate δεν έβαλε τα κλάματα. Αντί να κλειστεί στο σπίτι αποφάσισε με τη συμπεριφορά της να στείλει στον Πρίγκιπα ένα μήνυμα: η ζωή της θα συνεχιζόταν με ή χωρίς εκείνον. Άρχισε λοιπόν  να ταξιδεύει (πρώτα στην Ιρλανδία με τη μητέρα της, μετά στην Ίμπιζα με τον αδερφό της, James) και επιστρέφοντας στο Λονδίνο έζησε όσο πιο έντονα μπορούσε τη νυχτερινή ζωή της πόλης, συνοδευόμενη συνήθως από την αδερφή της, Pippa. Αποτέλεσμα: Ο Ουίλιαμ, περίπου δέκα εβδομάδες μετά το χωρισμό τους, επέστρεψε στην αγκαλιά της. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: instagram/ @elleuk

Διάβασε ακόμη