Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Οι τάσεις στα μαλλιά που ανέδειξαν γνωστές Κύπριες στα βραβεία Madame Figaro

Ποια είναι τα χτενίσματα που ξεχωρίσαν.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μετά τα 16α βραβεία Madame Figaro, έναν θεσμό που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου, και δεν μπορούμε να μην αναλύσουμε τα υπέροχα χτενίσματα που είχαν υιοθετήσει οι παρευρισκόμενες για αυτή την αξέχαστη βραδιά.

Διάβασε ακόμη – Madame Figaro Awards: Τα πιο λαμπερά make-up looks που ξεχωρίσαμε

Όπως προστάζουν οι τάσεις του φθινοπώρου, φέτος θα βλέπουμε παντού υπέροχα up-dos, μακριές αλογοουρές, wet look εφέ και χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά. Έτσι και οι εκθαμβωτικές κυρίες που περπάτησαν στο ροζ χαλί των βραβείων, ξεχώρισαν με τις επιλογές τους, υιοθετώντας κάποια από αυτές τις τάσεις.

Η Madame Figaro ανακάλυψε ποια ήταν τα πιο hot χτενίσματα τις βραδιάς και σου τα παρουσιάζει πιο κάτω.

Wet Look

Είναι μια από τις τάσεις που κυριαρχούσε και τη σεζόν του καλοκαιριού και θα την βλέπεις συχνά και το Φθινόπωρο. Το “βρεγμένο” εφέ εκπέμπει μια αίσθηση φρεσκάδας σαν να έχεις μόλις βγει από το μπάνιο αλλά στην πιο glamorous σου εκδοχή. Συνήθως, στο wet look χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα πίσω αφήνοντας το πρόσωπο να φαίνεται και αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Up-dos

Το είδαμε στα βραβεία σε διάφορες μορφές. Τα περίτεχνα wavy up-dos και τα ψηλά sleek ponytails από Κύπριες fashionistas, ήταν κάποια από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή.

Soft Waves

Μια κλασική και κλασάτη επιλογή! Το χτένισμα αυτό δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αφού κάθε σεζόν το βλέπουμε στα catwalks.   Πολλές ήταν οι παρευρισκόμενες που το επέλεξαν, άλλες με χαλαρές μπούκλες που ξεκινούν από τη ρίζα και άλλες με πιο ελαφριές μπούκλες που ξεκινούν από πιο χαμηλά κατά μήκος των μαλλιών.

Keep it straight

Ακόμη ένα διαχρονικό χτένισμα που όμως πάντα δίνει μια chic νότα στο υπόλοιπο look. Είναι η ιδανική επιλογή εάν θέλεις να κάνεις ένα πιο έντονο μακιγιάζ και να δώσεις έμφαση στο βλέμμα παρά στα μαλλιά. Βέβαια, ο συνδυασμός ενός έντονου και λαμπερού μακιγιάζ με λεία, ολόισια μαλλιά είναι υπέροχος!

Διάβασε ακόμη