Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Shopping: Το ωράριο των mall για την Καθαρά Δευτέρα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν να επισκεφθείς τα mall.

Αν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο εμπορικό κέντρο με τις φίλες ή την οικογένεια σου την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, οι παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία τους σε αφορούν.

To Nicosia Mall τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, ημέρα της Καθαράς Δευτέρα (και δημόσια αργία) τα γενικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι καφετέριες, τα εστιατόρια και οι χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργούν κανονικά. Επίσης η υπεραγορά Αθηαινίτης, θα λειτουργεί μέχρι τις 13.00. 

Στο Τhe Mall of Cyprus θα είναι ανοικτές οι καφετέριες, τα εστιατόρια και ο κινηματογράφος. Η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο Mall of Cyprus θα είναι ανοικτή μέχρι τις 6 το απόγευμα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Το My Mall LIMASSOL θα είναι ανοιχτό την Καθαρά Δευτερα 7 Μαρτίου, ωστόσο θα λειτουργούν μόνο τα εστιατόρια και η ψυχαγωγία. 

Στο Kings Avenue Mall της Πάφου την Καθαρά Δευτέρα θα λειτουργούν κανονικά οι καφετέριες και τα εστιατόρια, η υπεραγορά Σκλαβενίτης θα λειτουργήσει από τις 09.00-18.00 και ο κινηματογράφος από τις 17.00.

Όσο δε για το ολοκαίνουριο Metropolis Mall at Larnaca δεν θα μπορούσε παρά να μας υποδεχθεί και την αργία της Καθαράς Δευτέρας για καφέ (από τις 10.00-23.00) και φαγητό στα εστιατόριά του (από τις 12.00-23.00) και ψυχαγωγία. Τα καταστήματά του θα παραμείνουν κλειστά. Η υπεραγορά θα λειτουργήσει από τις 08.30-14.00, ενώ η παιδική χαρά από τις 10.00-23.00.

Σημείωσε και το νέο και πλέον σύγχρονο εμπορικό πάρκο της Κύπρου, το Neo Plaza, στο οποίο την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, αλλά θα λειτουργήσει το PopLife μέχρι τις 14.00, όπως και τα καφέ και ο παιχνιδότοπος που θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Πηγή: Check In Cyprus

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη