Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για τη σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο – “Το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι”

Ο εγγονός τους θυμάται τον “απίστευτο δεσμό” που είχαν μεταξύ τους.

Της Ελένης Κόκκινου

Ο πρίγκιπας Χάρι που επανασυνδέθηκε με κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας για το ντοκιμαντέρ “Prince Philip: The Royal Family Remembers” το οποίο έγινε προς τιμήν του παππού του, μοιράζεται μοναδικές αναμνήσεις που έχει μαζί του.

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου στη Βρετανία στο BBC One, μίλησε για το πόσο του λείπει ο παππούς του που πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών. Σύμφωνα με το People, ο Χάρι αναφέρει ότι ενώ του λείπει το χιούμορ του παππού του, περισσότερο του λείπει για τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

“Μου λείπει περισσότερο για τη γιαγιά μου γιατί ξέρω πόσο απίστευτα δυνατή ήταν μαζί με εκείνον. Ξέρω επίσης ότι θα είναι εντάξει χωρίς εκείνον”, ανέφερε. “Οι δυο τους ήταν απλώς το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι”, συνέχισε, προσθέτοντας ότι “Για εμένα, γνωρίζοντας την αυθάδειά του και γνωρίζοντας ότι πίσω από αυτό που βλέπει ο κόσμος, έχεις δύο άτομα που ήταν πολύ ερωτευμένα, και τα δύο, από πολύ μικρή ηλικία έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία – αυτός είναι ένας απίστευτος δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων”.

Διάβασε ακόμη – The Crown: Σε ποιον Έλληνα ηθοποιό έκαναν πρόταση να συμμετάσχει;

Ο δούκας του Sussex έκανε επίσης μια αναπαράσταση της γιαγιάς του, ενώ μιλούσε για την αγάπη του πρίγκιπα Φίλιππου για τα αεροσκάφη. “Μπορώ απλά να φανταστώ τη γιαγιά μου στο πίσω μέρος ενός αεροπλάνου, πίνοντας τσάι περνώντας αναταράξεις και να λέει: “Ω, Φίλιππε. Τι κάνεις;”

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη