Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Οι συναυλίες που ανυπομονούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι

Πέντε Ελληνικά μουσικά σχήματα που θα μας συντροφεύσουν τις νύχτες του καλοκαιριού με υπέροχες μελωδίες.

Η Εταιρεία Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές ανακοίνωσε το πρόγραμμα της με τις συναυλίες που θα μπορούμε να απολαύσουμε τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, προτείνει πέντε συναυλίες με καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές όπως είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αλλά και πολλοί άλλοι.

Η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη θα πραγματοποιηθεί στις 18/7 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στις 19/7 στο θέατρο “Σκαλί” στη Λευκωσία. Ο Γιώργος Νταλάρας θα τραγουδήσει Δημήτρη Λάγιο – “Ο Ηλιος Ο Ηλιάτορας” – στις 22/7 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στις 26/7 Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών. Η συναυλία του Μιχάλη Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο θα πραγματοποιηθεί στις 24/7  στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας ενώ στις 29/7 η Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” – “Νύκτα Μαγικιά” θα εμφανιστεί μαζί με την Πάολα. Στις 3/9 και 4/9 η συναυλία “Jukebox – Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν” με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Μαζί του, το συγκρότημα “ΜΠΛΕ”, Στάθης Δρογώση, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνας Τσουράπης στις 3 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και στις 4 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Διάβασε ακόμη – Animafest: Το Διεθνές Φεστιβάλ Animation Κύπρου στην Ύπαιθρο επιστρέφει τον Αύγουστο

Διάβασε ακόμη