Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Matthew Perry θα τιμηθεί στο καφέ των “Friend” (εικόνες)

Aνοίγει τις πόρτες του σήμερα, 14 Νοεμβρίου.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Το Central Perk Coffeehouse, η αγαπημένη καφετέρια που επισκέπτονταν η Monica, ο Chandler και η παρέα στο Friends, ανοίγει τις πόρτες του στη Βοστώνη στις 14 Νοεμβρίου και το People εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες.

Εμπνευσμένο από τη σειρά του NBC, η οποία έτρεξε από το 1994 έως το 2004 και πρωταγωνιστούσαν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc, το Central Perk είναι το πρώτο μόνιμο καφέ και εστιατόριο με φόντο τους Friends.

Η εταιρεία καθυστέρησε τα εγκαίνιά τους μετά τον θάνατο του Perry στις 28 Οκτωβρίου. Τώρα, το Central Perk θα τιμήσει τον Perry τη νέα ημέρα των εγκαινίων.

Διάβασε ακόμη – Billie Eilish: Αποκαλύπτει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Ο χώρος των 2.600 τετραγωνικών μέτρων, μια συνεργασία μεταξύ της Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment και της CenPer, είναι γεμάτος με αναμνηστικά εμπνευσμένα από τα Friends και διακριτικές νύξεις στους χαρακτήρες και τις πλοκές της σειράς. Και φυσικά, διαθέτει έναν πορτοκαλί καναπέ.

Αν είστε θαυμαστές των Friends, θα παρατηρήσετε πολλές αναδρομές στις χαρακτηριστικές στιγμές της σειράς στο κατάστημα.

“Δεν πρόκειται για τη δημιουργία ενός αντιγράφου του, αλλά για το πώς θα έμοιαζε σήμερα”, λέει στο People ο Glen Coben, ιδρυτής και κύριος σχεδιαστής της Glen & Co Architecture.

Διάβασε ακόμη – Chrissy Teigen: Το ενδυματολογικό ατύχημα της στο Baby2Baby Gala

“Είναι μια σύγχρονη ερμηνεία του πώς θα έμοιαζε μια καφετέρια ή το Central Perk το 2024”. Όσο για τον εμβληματικό πορτοκαλί καναπέ, εμπνευσμένο από εκείνον στον οποίο η ομάδα έπινε τον καφέ της, αυτός βρίσκεται κρυμμένος σε έναν ημι-ιδιωτικό χώρο γεμάτο με λαμπερές πορτοκαλί λεπτομέρειες, από βελούδινους τοίχους μέχρι μια γιγαντιαία ηλεκτρική πινακίδα που γράφει “the one with…”, η οποία παίζει με τη μορφή του τίτλου κάθε επεισοδίου της σειράς.

Διάβασε ακόμη