Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Μετά το Louis Vuitton, πρέσβειρα της TAG Heuer η Naomi Osaka

O ένας μετά τον άλλο, οι οίκοι πολυτελείας επιλέγουν πραγματικά επιδραστικές γυναίκες για τις καμπάνιες τους.

Με τρία Grand Slam στο ενεργητικό της, η τενίστρια Naomi Osaka που χαρακτηρίζεται από μελετημένη προσέγγιση στο ντύσιμο και στα αξεσουάρ έγινε η τελευταία παγκόσμια πρέσβειρα της φίρμας ρολογιών TAG Heuer.

Δηλώνει “συνεπαρμένη” με τον καινούργιο της ρόλο και μίλησε στο Harper’s Bazaar με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας. “Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά ένα ρολόι είναι πραγματικά διαχρονικό, και είναι σημαντικό να σκέφτεται κανείς το στυλ, την ποιότητα και την ιστορία” είπε στο BAZAAR.com.

Με όλες τις επιτυχίες της στο τένις, υπάρχει συνάφεια μεταξύ της Osaka και του μότο της φίρμας “Don’t Crack Under Pressure”. “Πραγματικά, μου μίλησε σε αυτό το επίπεδο του τένις, γιατί ο οποιοσδήποτε είναι αρκετά καλός να νικήσει. Κατά βάθος, έχει να κάνει με το πώς χειρίζεται κανείς την πίεση και την πνευματική πλευρά του παιχνιδιού” είπε.

Διάβασε ακόμη – H Naomi Osaka είναι η νέα πρέσβειρα του Louis Vuitton

Έχει πλήρη συνείδηση της σημασίας του αξεσουάρ: “Απολαμβάνω τη μόδα, και μέρος της φροντίδας για την εμφάνισή μου, τόσο μέσα όσο και έξω από το τερέν, περιλαμβάνει αξεσουάρ και ρολόγια… Για μένα, τα αξεσουάρ είναι μια ευκαιρία να είσαι πιο τολμηρή και πραγματικά να δώσεις αξία στην εμφάνιση, άρα μου αρέσουν μοναδικά ντιζάιν που τραβάνε την προσοχή του κόσμου”.

Όταν δεν παίζει ή προπονείται και όταν δεν χαλαρώνει στο σπίτι, η Naomi Osaka χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για κοινωνική αλλαγή. Στο US Open του περασμένου Σεπτεμβρίου, ευαισθητοποιούσε τον κόσμο για τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας Black Lives Matter: κάθε μέρα, στο τερέν φορούσε μια μάσκα με το όνομα ενός Μαύρου – του George Floyd, της Breonna Taylor και άλλων – που τους σκότωσαν άδικα, όχι μόνο για να ζητήσει απονομή δικαιοσύνης αλλά και για να ενθαρρύνει μια εκ βάρθρων κοινωνική αλλαγή.

“Το να εκφράσω τη γνώμη μου δεν ήταν κάτι που έκανα για την καριέρα μου ή κάτι που ήταν “σχεδιασμένο”. Ήταν κάτι που αρκετό καιρό με απασχολούσε, κι ένιωθα ότι ήταν το σωστό πράγμα να κάνω” διευκρίνισε η Osaka. “Πάντα ήξερα ότι ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου αλλά δεν ήξερα ακριβώς πώς να το κάνω. Το 2020, αποφάσισα να εκφράσω τη γνώμη μου και να υπογραμμίσω πόσο σημαντικό είναι να ορθώσει ο καθένας το ανάστημά του ενάντια στην κοινωνική αδικία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να τιμάμε τις διαφορετικότητές μας. Το να είσαι διαφορετικός είναι αυτό που κάνει τον καθένα από μας να είναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι που είμαστε” τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka)

Διάβασε ακόμη