Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Margot Robbie: Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί για τον ρόλο της Barbie

Η 33χρονη ηθοποιός ξέρει να διατηρεί την σιλουέτα της.

Ανάμεσα στα εμβληματικά ροζ ντυσίματα και το παγκόσμιο promo tour, η Margot Robbie ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στον ρόλο της ως Barbie. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας γυμναστικής πρόκλησης μεταξύ του καστ της “Barbie”, η Margot αναδείχθηκε νικήτρια.

Ο personal trainer, David Higgins, με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος συνεργάστηκε με το καστ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μοιράστηκε μια φωτογραφία που τράβηξε με την ηθοποιό μπροστά από τα αποτελέσματά τους στον ιστότοπό του.

Διάβασε ακόμη – Η κόρη της Beyoncé φόρεσε παπούτσια Dior αξίας 1.200 δολαρίων σε συνάντησή της με την Madonna

Ενώ η φωτογραφία έδειχνε ότι ο ίδιος ήταν στην κορυφή της λίστας, καθώς κρατήθηκε σε στάση σανίδας για πέντε λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, η Margot Robbie δεν έμεινε πολύ πίσω αφού κράτησε τη σανίδα της για τέσσερα λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Κέρδισε τους συναδέλφους Ryan Gosling (τρία λεπτά και δύο δευτερόλεπτα), Hari Nef (δύο λεπτά και 15 δευτερόλεπτα) και τον σύζυγό της, Tom Ackerley, ο οποίος έφτασε στο ένα λεπτό και 36 δευτερόλεπτα.

Ο Higgins συνεργάζεται με την Margot από το 2015, όταν τη βοήθησε να προετοιμαστεί για το “The Legend of Tarzan”, σύμφωνα με το PopSugar. Ο personal trainer είπε για την εμπειρία του με το καστ της Barbie: “Δεν ήταν σαν τις ταινίες με υπερήρωες που συνήθως δουλεύω. Η “Barbie” ήταν περισσότερο: ας νιώθουμε όλοι καλά και αν νιώθουμε καλά, αυτό θα μεταφραστεί στην κάμερα”.

Το πρόγραμμα γυμναστικής του καστ της ταινίας “Barbie”

Όσοι παρακολούθησαν την ταινία της Margot Robbie και του Ryan Gosling, θα κατάλαβαν ότι απαιτούνταν μία αρκετά καλή φυσική κατάσταση, αφού υπήρχε έντονα το στοιχείο του χορού.

Ο personal trainer του καστ, είπε επίσης, στο ρεπορτάζ του PopSugar ότι οι “Barbies” στο καστ έκαναν συνήθως τέσσερις ημέρες Pilates και δύο ημέρες ενδυνάμωσης/ προετοιμασίας την εβδομάδα, ενώ οι “Kens” στο καστ – συμπεριλαμβανομένων των Gosling και Simu Liu – έκαναν τέσσερις ημέρες ενδυνάμωσης και δύο ημέρες Pilates.

Διάβασε ακόμη – Sofia Vergara: Αυτά είναι όλα όσα διεκδικεί απο τον πρώην σύζυγό της

Τις ημέρες  της ενδυνάμωσης και της προετοιμασίας, ο Higgins έβαζε το καστ να κάνει μια κυκλική προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις για τους ώμους, τους δικέφαλους μυς, την πλάτη και το κάτω μέρος του σώματος. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η προπόνησή τους τελείωνε πάντα με μία άσκηση για κοιλιακούς, που συχνά ήταν η άσκηση της σανίδας.

Τα οφέλη της σανίδας

Ένας δυνατός κορμός είναι πολύ περισσότερο σημαντικός από τους κοιλιακούς. Χρησιμοποιούμε τους μύες του κορμού μας ασυνείδητα για πολλές ενέργειες μέσα στην ημέρα, όπως είναι η άρση βάρους, για την ισορροπία και ακόμη και τη διαχείριση της αναπνοής μας.

Ένας αδύναμος κορμός μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, εάν αγνοηθεί. Η άσκηση της σανίδας βοηθά, λοιπόν, στη στόχευση των μυών του κορμού και προσφέρει μυϊκή δύναμη.

Πηγή: shape.gr

Διάβασε ακόμη