Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Kourtney Kardashian: Επιτίθεται στην αδερφή της Kim για ακόμη μια φορά

“Δεν αντέχεις να είναι κάποιος άλλος στο επίκεντρο της προσοχής”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kourtney Kardashian αποκάλεσε την αδελφή της Kim Kardashian “ναρκισσίστρια” αφού είχαν μια “έντονη” συζήτηση για την απόφαση της Kim να συνεργαστεί με τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας για την τέταρτη σεζόν της σειράς “Kardashians”, η ιδρύτρια των Skims τηλεφώνησε στη μεγαλύτερη αδελφή της για να της εξηγήσει ότι εξακολουθεί να έχει συμβατικές υποχρεώσεις με το brand.

Διάβασε ακόμη – Taylor Swift: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στην αγκαλιά του Travis Kelce

Η Kourtney – η οποία είναι έξαλλη με τη συμφωνία της αδελφής της με το brand από τότε που της έκαναν ολόκληρο το styling του γάμου της με τον Travis Barker – επανέλαβε το γεγονός ότι δεν θεωρούσε “cool” τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν όλα.

Μάλιστα, η Kourtney είπε ότι το όλο θέμα την έκανε να μην θέλει να είναι πια κοντά στην οικογένειά της, με αποτέλεσμα η Kim να επιμείνει -για άλλη μια φορά- ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.

Ωστόσο, τα πράγματα γρήγορα κλιμακώθηκαν αφού η Kourtney ισχυρίστηκε ότι η Kim “πάντα θέλει να φαίνεται ανώτερη από όλους “.

Διάβασε ακόμη – Shakira: Κατηγορείται ξανά για φορολογική απάτη

“Δεν αντέχεις να είναι κάποιος άλλος στο επίκεντρο της προσοχής. Ήρθες στο γάμο μου, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη, παραπονιόσουν από το δευτερόλεπτο που έφτασες μέχρι το δευτερόλεπτο που έφυγες“.

Τα βγάζεις όλα πάνω μου και προσπαθώ όσο καλύτερα μπορώ να συμφιλιωθώ και να σε καταλάβω” είπε η Kim, πριν τη διακόψει η Kourtney.

“Πρόκειται για σένα! Είσαι ναρκισσίστρια. Όλα αφορούν εσένα” τόνισε η Kourtney.

Στη συνέχεια, η Kim ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της Kourtney έχουν έρθει σε εκείνη με ανησυχίες για τη μαμά τους. “Τα παιδιά σου έχουν έρθει ακόμα και σε μένα με προβλήματα που έχουν και ανησυχούν. Τι συμβαίνει με εσένα επιτέλους;”

“Εσύ, οι φίλοι μου, τα παιδιά μου και όλοι είναι εναντίον μου. Είναι σαν να είσαι μια μάγισσα και σε μισώ. Σε αυτό δουλεύω σκληρά για να αλλάξω και όταν μου θυμίζουν τέτοιου είδους πράγματα, είναι πραγματικά οδυνηρό”, απάντησε η Kourtney.

Να θυμίσουμε πώς το δράμα μεταξύ των αδελφών ξεκίνησε μετά την απόφαση της Kim να συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana λίγους μήνες μετά τον γάμο της Kourtney τον Μάιο του 2022, ο οποίος επίσης φιλοξενήθηκε από τους διάσημους σχεδιαστές.

Διάβασε ακόμη