Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Η οικογενειακή επιχείρηση της Kate Middleton καταρρέει

Όλα όσα υποστηρίζει η οικογένεια της δούκισσας του Cambridge.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Μail η επιχείρηση που διευθύνουν οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Carole και Michael καταρρέει. Οι πιστωτές μιλούν για “προδοσία” καθώς η επιχείρηση με είδη πάρτι που ξεκίνησαν το 1987 έχει χρέη ύψους 2,6 εκατομμυρίων λιρών.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Η εμφάνιση της στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Hussein της Ιορδανίας που εντυπωσίασε

Χάρη στα έσοδα της “Party Pieces Holdings”, τα τρία τους παιδιά σπούδασαν στο Marlborough College, το οποίο κοστίζει 42.930 λίρες το χρόνο, και τους επέτρεψε να αγοράσουν ένα αρχοντικό έναντι 4,7 εκατομμυρίων λιρών.

Τα χρέη εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών. Πρόκειται για 218.749 λίρες προς την τράπεζα RBS για ένα δάνειο κατά την διάρκεια της πανδημίας, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατομμύρια λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια. Στην έκθεση σημειώνεται ότι είναι “εξαιρετικά απίθανο” να πάρουν κάτι οι πιστωτές. Μεταξύ αυτών που πλήττονται είναι ο ιδιοκτήτης του κτήματος στο Μπέρκσαϊρ όπου η εταιρεία είχε την έδρα της για πολλά χρόνια.

Διάβασε ακόμη – Το νέο μανικιούρ της Kate Middleton είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Οι Middleton υποστηρίζουν ότι η πανδημία και η κρίση του κόστους ζωής προκάλεσε απότομη πτώση των πωλήσεων και προβλήματα ρευστότητας.

Η έκθεση αναφέρει ότι η επιχείρηση ξεκίνησε το 1987 όταν “η Carol Middleton άρχισε να βοηθά τους γονείς να κάνουν ευφάνταστα πάρτι”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη