Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Rescued box: Ενα μοναδικό brand που δίνει δεύτερη ευκαιρία στα “άσχημα” λαχανικά

Περίπου 4,000 τόνοι φρέσκων “άσχημων”φρούτων και λαχανικών καταλήγουν σε χωματερές πριν καν φτάσουν στον καταναλωτή, λόγω της εμφάνισης τους. 

Μια νέα, πρωτότυπη start-up επιχείρηση, το Rescued Box, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στα “άσχημα” φρούτα και λαχανικά που δεν επιλέγει κανείς να αγοράσει για αισθητικούς λόγους. 

Συγκεκριμένα, η πρωτότυπη αυτή επιχείρηση, μαζεύει τα εν λόγω εποχιακά προϊόντα από παραγωγούς και τα διανέμει φρέσκα στους πελάτες της σε χαμηλότερες τιμές και με δωρεάν παράδοση, την ακριβώς επόμενη μέρα.  

Αυτή είναι μια οικολογική πρακτική που επιθυμεί να εισαγάγει το Rescued Box στη ζωή των καταναλωτών, αφού ο καταναλωτής ουσιαστικά επωφελείται οικονομικά από τις χαμηλότερες τιμές των “άσχημων” προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα αυτά τα φρούτα και λαχανικά διασώζονται αντί να καταλήγουν σε χωματερές για λόγους αισθητικής ή υπερπαραγωγής.

Η επιχείρηση λειτουργεί στη βάση διαδικτυακών συνδρομών, με την παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών κάθε εβδομάδας να διανέμεται ανάλογα στους πελάτες.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το Rescued Box δείχνει και την κοινωνική του ευαισθησία προσφέροντας το 10% της εβδομαδιαίας παραγωγής σε άπορες οικογένειες.

Μάθε περισσότερα στο https://rescuedbox.com

Διάβασε ακόμη