Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Αυτή είναι η αλλαγή που έκαναν στο Twitter

Την ίδια ακριβώς κίνηση έκαναν και ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Camilla.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν μια διακριτική αλλαγή στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει του Σαββατοκύριακου της Μνήμης.

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, άλλαξαν τις εικόνες εξωφύλλου του προφίλ τους για να τιμήσουν μία ζοφερή περίσταση.

Διάβασε ακόμη – 3 αλήθειες για τις πλαστικές επεμβάσεις των royals

Ενώ η προηγούμενη εικόνα έδειχνε το ζευγάρι να γελάει όλο χαρά στην περιοδεία του στην Ιρλανδία το 2020, η νέα εικόνα δείχνει το ζευγάρι να χειροκροτεί στο Φεστιβάλ Μνήμης 2019. Η Kate Middleton φαίνεται να φοράει ένα μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη bateau με μια αστραφτερή κορδέλα Zara και μια καρφίτσα με τρεις παπαρούνες, ενώ ο William είχε επιλέξει ένα σκούρο κοστούμι και γραβάτα με κόκκινο και μαύρο μοτίβο.

Διάβασε ακόμη – Tori Spelling: Τα παθιασμένα φιλιά με τον νέο της σύντροφο στη μέση του δρόμου

Το πριγκιπικό ζευγάρι άλλαξε επίσης την εικόνα του εξωφύλλου τους στο X, πρώην γνωστό ως Twitter. Προηγουμένως παρουσίαζε το βραβείο Earthshot και τώρα δείχνει παπαρούνες πάνω σε μνημειακούς σταυρούς.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έχουν επίσης αλλάξει τις εικόνες προφίλ τους, που δείχνουν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μνήμης στον Καναδά από το 2009. Η φωτογραφία εξωφύλλου της βασιλικής οικογένειας στον επίσημο λογαριασμό τους στο X δείχνει επίσης ένα πεδίο από παπαρούνες, με τις λέξεις “Lest we forget” (σ.σ. Για να μην ξεχνάμε). Ο Κάρολος και η Camilla πρόκειται να συμμετάσχουν μαζί με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Φεστιβάλ Μνήμης στο Royal Albert Hall του Λονδίνου το Σάββατο το βράδυ και στην τελετή της Κυριακής της Μνήμης στο Κενοτάφιο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη