Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

“Beyond The Surface”: Φωτογραφική έκθεση για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κύπρια φωτογράφος, Πόπη Θεοκλήτου, παρουσιάζει τη συλλογή “Beyond The Surface” και διαθέτει τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών για τη στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Εκτός από διάφορες εκθέσεις στην Κύπρο, η κ. Θεοκλήτου παρουσίασε το έργο της σε εκθέσεις  και διαγωνισμούς στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ισπανία και η Ελλάδα όπου απέσπασε σειρά βραβείων και επαίνων. Παράλληλα διετέλεσε κριτής σε διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Η συλλογή “Beyond The Surface” σε ταξιδεύει στο γαλάζιο της θάλασσας, στο χορό των κυμάτων, στην αλμύρα που μένει στο κορμί μας και στον ζεστό ήλιο που μας αγγίζει το πρόσωπο και τη ψυχή μας.  Δύο από τις φωτογραφίες της συλλογής  (Vitamin Sea και Bikinis and Flip Flops) φιλοξενούνται στη Έκθεση  “The Wall” στο κέντρο της Πάφου για 10 μήνες.

Όλη η έκθεση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου www.anticancersociety.org.cy και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για απλή εκτύπωση, τοποθέτηση σε ξύλινο πλαίσιο και γυαλί και εκτύπωση σε καμβά σε επιλογή διάφορων μεγεθών. Θα εκτυπωθούν 7 αντίγραφα από κάθε φωτογραφία.

Διάβασε ακόμη