Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της που μας βάζει στο mood των Χριστουγέννων

Για την έναρξη της κρατικής επίσκεψης στη Νότια Κορέα.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kate Middleton έδωσε λίγη βασιλική λάμψη με μια κατακόκκινη κάπα και ένα καπέλο, καθώς ξεκίνησε την πρώτη ημέρα της κρατικής επίσκεψης του Ηνωμένου Βασιλείου με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, με την πριγκίπισσα να δίνει μια νέα τροπή σε μια παλιά εμφάνιση για την περίσταση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ντύθηκε με μια κόκκινη κάπα πάνω από το ίδιο μάλλινο φόρεμα με παλτό Catherine Walker που φορούσε στη λειτουργία των χριστουγεννιάτικων κάλαντων το 2021 στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Διάβασε ακόμη – Αυτά ήταν τα επαγγέλματα των royals πριν την απόκτηση των τίτλων τους

Η Middleton έχει επίσης μια μαύρη εκδοχή του ίδιου παλτού με φιόγκο, το οποίο φόρεσε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου το 2021 και σε μια άλλη εκδήλωση μνήμης για την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πριν από την κηδεία της το 2022.

Η μητέρα τριών παιδιών ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια από την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, τα οποία συνδύασε με ένα τολμηρό μοβ κοστούμι την περασμένη εβδομάδα.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Αυτή είναι η αλλαγή που έκαναν στο Twitter

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κρατούσε την ίδια τσάντα Miu Miu με φιόγκο που έφερε σε συναυλία του 2021.

Η μονόχρωμη εμφάνισή της δεν ήταν μόνο εορταστική για την επερχόμενη περίοδο των γιορτών, αλλά έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για την επίσκεψη αυτής της εβδομάδας, καθώς η σημαία της Νότιας Κορέας περιέχει την ίδια κατακόκκινη απόχρωση με το ντύσιμό της.

Διάβασε ακόμη