Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η θεατρική παράσταση “All the wrong men” σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ένας μονόλογος που καταπιάνεται με τις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων του 21του αιώνα – στην Κυπριακή διάλεκτο.

Η παράσταση ”All the wrong men” που θα παρουσιαστεί στο Παλιό Ξυδάδικο στις 22 Μαρτίου, είναι ένας μονόλογος που καταπιάνεται με τις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων του 21του αιώνα και τις αναλύει από μια γυναικεία σκοπιά. Η θεατρική σκηνή μετατρέπεται σε ένα group therapy για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις σχέσεις, με την ηρωίδα να παίρνει τον λόγο και με την βοήθεια του κοινού το οποίο θα καλείτε κάποιες φορές να διαβάσει κάτι ή να μπει σε κάποιο ρόλο, να ξεδιπλώνει τις πιο σημαντικές ερωτικές της εμπειρίες.

Η ηρωίδα του έργου αυτού θα μπορούσε να ήταν η οποιαδήποτε γυναίκα που στο χάος της σημερινής κοινωνίας και στην αβεβαιότητα παλεύει να βρει τον εαυτό της και έναν σύντροφο. Όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά. Γραμμένο στην Κυπριακή διάλεκτο, επιτρέπει την άμεση προσέγγιση των πιο πολυσυζητημένων θεμάτων όπως είναι οι σχέσεις και το σεξ και θέτει το γνωστό ερώτημα που από την αρχή των αιώνων ταλαιπωρεί το γυναικείο φύλο.

Γιατί πάντα επιλέγουμε τους λάθος άντρες;

Η σχέση μας με τους άλλους, η σχέση μας με τον εαυτό μας και το σεξ μπαίνουν στο προσκήνιο σε ένα θεατρικό μονόλογο  που όλοι έχουμε κάνει με τον εαυτό μας.

Συντελεστές: Κείμενο/ Σκηνοθετική επιμέλεια / Ηθοποιός επι σκηνής: Ειρήνη Σαλάτα.

Παραστάσεις: 15/3 Φουαγιέ Θεάτρου Ένα Λεωφόρος Αθηνάς 4, Λευκωσία, 22/3 Παλιό Ξυδάδικο Γενεθλίου Μιτέλλα 34, Λεμεσός, στις 20:30

Info: τηλ.: 99435403

Διάβασε ακόμη