Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Kanye West: Παντρεύτηκε ξανά – Αυτή είναι η νέα του σύζυγος

Δύο μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την Kim Kardashian.

Ύστερα από τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των 4 παιδιών του, Kim Kardashian, θα λέγαμε πως ο γάμος θα ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του Kanye West. Ωστόσο, ο ράπερ που προσπαθεί με κάθε του κίνηση να προκαλεί, διέψευσε τους πάντες, αποφασίζοντας να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο.

Διάβασε ακόμη – Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον χωρισμό με τον Kanye West (βίντεο)

Σύμφωνα με την Page Six, ο West παντρεύτηκε την Bianca Censori την περασμένη Πέμπτη, η οποία κατά το Linkedin δηλώνει αρχιτεκτονική σχεδιάστρια για την εταιρεία Yeezy εδώ και κάποια χρόνια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria στο Beverly HIlls – που φημολογείται πως ο σχεδιαστής μένει – με τους θαμώνες να καταθέτουν πως φορούσαν βέρες. Σύμφωνα με το TMZ, δεν έχει διευκρινιστεί αν η τελετή που πραγματοποιήθηκε είναι νόμιμη, με την έννοια ότι δεν είναι γνωστό αν έγινε αίτηση για πιστοποιητικό γάμου.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει διάφορες κοινές εμφανίσεις, όπως το πρόσφατο ραντεβού τους σε εστιατόριο, που προβλημάτισε τους φαν εξαιτίας της δραστικής αλλαγής στα μαλλιά της Censori.

Είναι ακόμα άγνωστο το χρονικό διάστημα που οι δύο νεόνυμφοι είναι μαζί, πάντως τον περασμένο μήνα ο West κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με τίτλο “Censori Overload” που αναμφίβολα είναι αφιερωμένο στη νέα του σύζυγο. Σίγουρα, όμως, μιλάμε για κάτι πολύ φρέσκο, αφού ο West μέσα στη χρονιά είχε εμφανιστεί δημόσια με διάφορες συντρόφους.

Όπως προαναφέρθηκε, τον περασμένο Νοέμβριο βγήκε επίσημα το διαζύγιο του West από την Kim Kardashian, κάτι που κατά τα λεγόμενα της σταρ καθυστερούσε ο ίδιος ο ράπερ. Πλέον, οι πρώην σύζυγοι δεν έχουν επικοινωνία, παρά μόνο για τα παιδιά τους, εξαιτίας της συμπεριφοράς του σχεδιαστή και των παράλογων πράξεων που οδήγησαν την Kardashian να μην μπορεί να διατηρήσει φιλικές σχέσεις μαζί του.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη