Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

“Harry & Meghan: Escaping the Palace”: Δες το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή τους

Που προκάλεσε σάλο λόγω της κακής διανομής ρόλων.

Με φλέγον θέμα του τελευταίου χρόνου να αποτελεί η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, το κανάλι Lifetime που συνηθίζει να δημιουργεί ταινίες μυθοπλασίας για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δεν θα μπορούσε να αφήσει το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολίαστο.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο επίσημος λογαριασμός του Lifetime στο Instagram είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών που θα ενσάρκωναν το πριγκιπικό ζευγάρι, με πολλούς χρήστες να αντιδρούν στην απόφαση αυτή καθώς όπως αρκετοί διαπίστωσαν, οι ηθοποιοί δεν έμοιαζαν καθόλου με τον πριγκίπα Χάρι και τη Meghan Markle.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Τα ονόματα ιστοσελίδων που κατοχύρωσαν πριν ακόμη γεννηθεί η κόρη τους

Παρ’όλ’αυτά, χθες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Harry & Meghan: Escaping the Palace, η οποία επικεντρώνεται στην απόφαση του ζευγαριού να αποχωρίσουν από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ως ενεργά μέλη του θεσμού και να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή στην Αμερική. “Η ταινία θα αποκαλύψει τι συνέβη στην πραγματικότητα μέσα στο παλάτι που οδήγησε το ζευγάρι να καταφύγει σε αυτή την απόφαση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα ομορφότερο μέλλον για τους ίδιους και τον γιο τους”, δήλωσαν οι δημιουργοί.  Όπως βλέπουμε και από τα πλάνα, η πλοκή θα αναφερθεί και στη συνέντευξη τους στην Oprah Winfrey, με τη Meghan Markle να κάνει λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον γιο τους, Archie.

Στις σκηνές αντικρίζουμε έναν αγχωμένο πρίγκιπα Χάρι να ανησυχεί για τη σύζυγό του, η οποία όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά καταδιώκεται μέχρι θανάτου, χωρίς εκείνος να έχει τη δύναμη να το σταματήσει. Από την άλλη, η Meghan Markle απαντά “είμαι ο άνθρωπος που είναι δυνατός και κάνει τα πράγματα σωστά.”

Με λίγα λόγια, θα δούμε “από κοντά” τη στενοχώρια και την απομόνωση της Meghan Markle, την απογοήτευση που ένιωσε το ζευγάρι όταν το παλάτι δεν τους υποστήριξε απέναντι στην επίθεση των μίντια και τον φόβο του Χάρι να μην επαναληφθεί το τραγικό τέλος της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη