Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Η Lily Collins επιστρέφει στον τόπο του “εγκλήματος”, το Παρίσι, για νέες περιπέτειες.

Η σειρά που αναπτέρωσε το ηθικό μέσα στην πανδημία σε όλα τα κορίτσια που λάτρευαν το Sex&The City, κέρδισε από το πουθενά αρκετά βραβεία και τους έδειξε ότι είναι ωραίο να ακολουθούν τα όνειρά τους, επιστρέφει σύντομα με νέα σεζόν. 

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, αφού το Netflix δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως μέσα από σχόλια και συνεντεύξεις των συντελεστών μάθαμε τα εξής:

Διάβασε ακόμη – Emily in Paris 2: Έλληνας σχεδιαστής θα ντύσει τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Η επιτυχία

Αν και η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020, ύστερα από έναν μήνα δόθηκε το πράσινο φως για την ανανέωσή του. Συνήθως το Netflix αποφασίζει με βάση την ακροαματικότητα, γεγονός που μαρτυρά πως η Emily τα πήγε εξαιρετικά καλά. 

Το cast

Ο Darren Star, δημιουργός της σειράς και πολλών άλλων επιτυχιών όπως των Sex and the City και Beverly Hills, επιβεβαίωσε πως όλοι οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στην πρώτη σεζόν, θα συνεχίσουν και στη δεύτερη. 

Ο χαρακτήρας της Emily

Όπως έχει δηλώσει ο Star σε συνέντευξή του, η Emily θα συνδεθεί περισσότερο με την πόλη, στην οποία μένει και θα πατήσει πιο γερά στα πόδια της. 

Ο χαρακτήρας της Mindy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ashley Park, η ηθοποιός που υποδύεται την καλύτερη φίλη της Emily στο Παρίσι, δήλωσε πως θα ήταν ενδιαφέρον ο ρόλος της να αποκτούσε ένα ερωτικό ενδιαφέρον. “Ξέρω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Εμπιστεύομαι ό,τι είναι προγραμματισμένο να γίνει. Αλλά ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα ήταν διασκεδαστικό”. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η φιλία της με την Emily, που πιθανολογούμε πως θα δούμε πολλές βραδινές συζητήσεις και επιτραπέζια παιχνίδια, τώρα που οι δυο φίλες συγκατοικούν. 

Το ερωτικό τρίγωνο

Από το πώς τελείωσε η πρώτη σεζόν είναι αναμενόμενο να υπάρχει το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Emily, τον Gabriel και την Camille. Μάλιστα, η Collins σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην πιθανότητα σχέσης μεταξύ της Camille και της Emily, καθώς όπως δήλωσε υπάρχουν πολλές στιγμές που υπάρχει ανεξήγητη χημεία ανάμεσά τους. Ή μπορεί και όχι. Αναμένουμε να δούμε.

Πάντως η ατάκα που έπαιξε στο teaser trailer “Deux is better than une”, που σημαίνει “το δύο είναι καλύτερο από το ένα”, που με μια πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνεις πως αναφέρεται στη 2η σεζόν, μπορεί να θεωρηθεί παράλληλα αμφίσημη, αναφερόμενη στις σχέσεις του Gabriel.

Αν λοιπόν ανυπομονείς τόσο πολύ για τη νέα σεζόν της σειράς, μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, βλέποντας ξανά τα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram @emilyinparis

Διάβασε ακόμη