Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Η συγκινητική στιγμή που η Μαρινέλλα δάκρυσε στη σκηνή των 10ων βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Η έκπληξη της βραδιάς που συγκλόνισε τόσο την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αλλά και το κοινό.

Με αφορμή τη μεγάλη βραδιά των 16ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις πιο συγκινητικές στιγμές των βραβείων που ζήσαμε μέχρι τώρα. Από ένα θεσμό που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία των βραβείων, ήταν η βράβευση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας, στα 10α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς το 2015. Εκείνη τη χρονιά, η Μαρινέλλα συμπλήρωσε 60 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή.

Η Madame Figaro απένειμε στη Μαρινέλλα το τιμητικό βραβείο Συνολικής Καλλιτεχνικής Προσφοράς, λόγω της διαχρονικής σχέσης της με την Κύπρο αλλά και τις σημαντικές ερμηνείες της στα μουσικά έργα “Τραγουδώ το νησί μου” και “Χοές”. Η Μαρινέλλα έλαβε συγκινημένη το βραβείο της από την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Ακολούθησε μια άκρως συγκινητική στιγμή όταν η χορωδία των παιδιών με απώλεια ακοής ερμήνευσε στη νοηματική το τραγούδι της Μαρινέλλας σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους, “Έχω μάθει”.

Με εμφανή τη συγκίνησή της, η κορυφαία ερμηνεύτρια ξέσπασε σε κλάματα, προσπαθώντας να συγκρατήσει την ψυχραιμία της και πιάνοντας το χέρι της Ζέτας Μακρυπούλια, εξέφρασε τη συγκίνηση της στην Άντρη Αναστασιάδη. Με το τέλος του τραγουδιού, η Μαρινέλλα κατευθύνθηκε στα παιδιά, τα έσφιξε ένα – ένα στην αγκαλιά της και τα φίλησε, ευχαριστώντας τα.

Δες παρακάτω το video από τα βραβεία του 2015:

Διάβασε ακόμη