Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η Shiseido Ginza Tokyo βάζει “Γκολ στη Ζωή”

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο event.

Το 2ο φιλανθρωπικό fashion event KULT Together φιλοξένησε το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας χαρίζοντας μια λαμπερή βραδιά στους παρευρισκόμενους, την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου. Μια μοναδική εκδήλωση με απώτερο στόχο την οικονομική στήριξη των δράσεων του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού “Γκολ στη Ζωή” και συγκεκριμένα την ολοκληρωτική ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι, απόλαυσαν ένα ξεχωριστό fashion show σε ένα σύγχρονο αστικό τοπίο, με δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας που εκπροσωπούν στην Κύπρο οι Kult Boutiques. Η Shiseido Ginza Tokyo στήριξε την βραδιά ως Χρυσός Χορηγός και μοίρασε παράλληλα, υπέροχα δώρα στους παρευρι-σκόμενους.

Διάβασε ακόμη – Must boutique x Kypwell Wellness: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο evening event

Η εταιρία Shiseido, εκπροσωπείται στην Κύπρο από τον όμιλο C.A Papaellinas.

Η Shiseido, αφιερώνει τις έρευνες της ολοκληρωτικά στην ανακάλυψη της τελευταίας τεχνολογίας για να αποκαλύψει την πραγματική, εσωτερική και εξωτε-ρική ομορφιά μας. Στόχος της μάρκας, είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες της με ασφάλεια. Η έμπνευση της προέρχεται από τη φύση, ενώ δεσμεύεται απέναντι στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Ο όμιλος Shiseido δραστηριοποιείται σήμερα σε 120 χώρες και λειτουργεί 8 ερευνητικά και αναπτυξιακά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του GIC στη Γιοκο-χάμα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2019, προωθώντας τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ του κοινού, των επιστημόνων και ειδικών του χώρου των καλλυντικών. Η πράξη είχε στόχο την ενσωμάτωση νέων πληροφοριών και ειδικεύσεων δουλεύοντας μαζί, για τις νέες καινοτομίες του μέλλοντος.

Διάβασε ακόμη – Στο 2ο φιλανθρωπικό fashion event “KULT Together”

Η Shiseido, μετρά μέχρι στιγμής 29 βραβεία από το International Federation of Societies of Cosmetic Chemists (IFSCC) και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στις βραβεύσεις για καινοτόμες επιστημονικές πρακτικές σε σχέση με άλλες μεγάλες εταιρίες στον χώρο των καλλυντικών. Τα καλλυντικά Shiseido θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς Παγκύπρια.

Δες στην πιο κάτω gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί:

Διάβασε ακόμη