Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Ραμόνα Φίλιπ φοράει το επικρατέστερο pattern της άνοιξης

Το κομψό και ενημερωμένο look της.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Ακόμη κι αν το στιλ σου είναι minimal υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υιοθετήσεις με αρμονικό και διακριτικό τρόπο μία τάση που επικρατεί στον χώρο της μόδας και που συμπεριλαμβάνεται στα bold trends. Μία από αυτές τις τάσεις που επικρατούν αυτή την εποχή είναι σίγουρα η τάση που θέλει τα animal print κομμάτια να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις κάθε πιθανής περίστασης.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Συνδυάζει την πιο girly φούστα με τον πιο κομψό τρόπο

Τα animal prints έχουν επανέρθει δυναμικά στις τάσεις της μόδας φέτος την άνοιξη, με πρωταγωνιστή το λεοπάρ, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτου στιλ να το προτιμούν και το εντάσσουν στις εμφανίσεις τους με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Σου δείχνει το ιδανικό all day φόρεμα της άνοιξης

Η Ραμόνα Φίλιπ λοιπόν μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες της μόδας νησιού που ξεχωρίζει για το στιλ της επέλεξε να υιοθετήσει την τάση των animal prints στο πρόσφατο casual chic σύνολο που δημιούργησε.

Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό wide leg παντελόνι το οποίο συνδύασε με leopard animal print t-shirt. Το look της ολοκλήρωσε με αξεσουάρ σε καφέ απόχρωση για ένα elegant αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη