Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Η νέα, ανανεωμένη συλλογή περιποίησης που “βιομιμείται” την αρχική συμμετρία του προσώπου και την επαναφέρει

Με δράση που εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting μέσα σε 14 ημέρες.

H Korres μελετά τη δύναμη των αιωνόβιων δένδρων εδώ και 10 χρόνια, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για ένα δυνατό δέρμα με υγιή όψη. H Mαύρη Πεύκη είναι μία ακόμα ανακάλυψη της μάρκας σε αυτή την αναζήτηση. Το εκχύλισμά της, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Η νέα, ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη- η Νο1 συλλογή της KORRES παγκοσμίως – αξιοποιεί τη σοφία της φύσης, τη μιμείται και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία, την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών – σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο – ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς – είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Δρα αποκαθιστώντας τη συμμετρία του προσώπου, επαναφέροντας τις “καθαρές” γραμμές του.

Διάβασε ακόμη – Sensitive skin: Πώς θα καταλάβεις αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα

Η αληθινή υπόσχεση είναι η “σμίλευση” του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη