Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Kate Middleton: Ποιο είδος άσκησης επιλέγει κατά την διάρκεια του lockdown

Το αποκάλυψε μέσα από ένα video που ανάρτησε στο instagram. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο φωτογραφημένα ζευγάρια στα media. Ωστόσο, συχνά μοιράζονται και οι ίδιοι στιγμές από την καθημερινότητα τους μέσα από τις αναρτήσεις τους στον λογαριασμό τους στο instagram. 

Και με το τρίτο lockdown στην Aγγλία, που πλέον είναι σε ισχύ και στο νησί μας, το ζευγάρι είναι ακόμα πιο ενεργό στα social media.

Διάβασε ακόμη – To διατροφικό πρόγραμμα της Victoria Beckham για τις ζεστές ημέρες

Σε πρόσφατο video της στο instagram, η Kate Middleton μας αποκάλυψε, κατά λάθος, πώς γυμνάζεται εν μέσω καραντίνας. Τράβηξε το συγκεκριμένο video ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του Κensington Palace για τρέξιμο, για να μιλήσει για την ψυχική υγεία και την ανάγκη να προσέχουμε τους εαυτούς μας – με αφορμή την εβδομάδα ψυχικής υγείας του παιδιού. 

Στο video της δήλωσε: “Η φετινή εβδομάδα ψυχικής υγείας του παιδιού έχει να κάνει με την έκφραση. Αυτό σημαίνει να βρίσκεται δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας”.

Οι fans της συμπέρνανα πώς βρισκόταν για τρέξιμο λίγο πριν το video αφού είναι γνωστό ότι η Kate λατρεύει τη γυμναστική και ιδιαίτερα το jogging – ένα είδος άσκησης που επιλέγει ειδικά σε περιόδους lockdown. 

Φωτογραφία: instagram/ @kensigtonroyal

Διάβασε ακόμη