Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Robbie Williams: Ταινία για τη ζωή του

Η βιογραφική ταινία για τον Robbie Williams θα μιλάει για την δύσκολη σόλο καριέρα που ακολούθησε μετά την αποχώρηση του ποπ στάρ από το συγκρότημα “Take That”.

Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Αυστραλός σκηνοθέτης του “The Greatest Showman”, Michael Gracey, είπε ότι η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Ο Michael Gracey έγραψε το σενάριο μαζί με τους Oliver Cole και Simon Gleeson, οι οποίοι κάνουν το ντεμπούτο τους ως σεναριογράφοι.

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο επιτυχημένους ποπ σταρ του Ηνωμένου Βασιλείου, που γνώρισε τη φήμη ως μέλος των “Take That” και στη συνέχεια ακολούθησε επιτυχημένη και κατά περιόδους δύσκολη σόλο καριέρα.

Δύο άλμπουμ των “Take That” και δύο από τη σόλο καριέρα του συγκαταλέγονται στα 60 άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, περισσότερα από οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη, και, ενώ δεν έχει κερδίσει φήμη στις ΗΠΑ, είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη.

Η μουσική του Robbie Williams θα συμπεριληφθεί στην ταινία και θα ηχογραφηθεί εκ νέου για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα.

Ο Michael Gracey έκανε λόγο για “ιστορία ενός υπερήρωα” ενός καθημερινού ανθρώπου που είχε μεγάλα όνειρα και ακολούθησε τα όνειρά του, τα οποία τον οδήγησαν σε ένα απίστευτο σημείο. Δεν είναι ο καλύτερος τραγουδιστής ή χορευτής και όμως κατάφερε να πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, τόνισε.

Πηγή: AΠΕ

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη