Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Το Skinny Fox έρχεται με νέο concept, μενού και διακόσμηση

Το bar-restaurant που είχε γίνει talk of the town υποδέχεται τη νέα σεζόν ανανεωμένο.

Η άφιξή του το 2016, ανέβασε κατά πολύ τον πήχη εστίασης της πρωτεύουσας. Ήταν, βλέπεις, εκείνο το εστιατόριο που έφερε στην πόλη την αύρα των πιο εναλλακτικών ευρωπαϊκών bar-restaurant κι έγινε αμέσως talk of the town χάρη στη φιλοσοφία, στο design αλλά και το μενού του.

Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν, μίας και το διάσημο μαγαζί της Λευκωσίας ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα ολοκληρωτικά και να υποδεχθεί τη νέα σεζόν ανανεωμένο. Ακολουθώντας λοιπόν τις προσταγές και τις ανάγκες της εποχής, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει με περηφάνια ένα ολότελα νέο concept, με νέα φιλοσοφία, νέο μενού, νέα διακόσμηση… διατηρώντας ωστόσο τον διεθνή του προσανατολισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας με τον ιδιοκτήτη/διευθυντή του Skinny Fox Κωνσταντίνο Ταλάσιη, μάθαμε ότι ο χώρος αλλάζει ολοκληρωτικά σε εμφάνιση, αποκτώντας έναν πιο χαλαρό χαρακτήρα, με επιρροές από την Πορτογαλία, με κύριο χαρακτηριστικό τα διακοσμητικά πλακάκια, τα ενδιαφέροντα φωτιστικά και το μπαρ, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Όσο για το concept του μαγαζιού κι αυτό απλοποιείται. Στην κουζίνα, ο σεφ Στέφανος Ζαχαριάν αξιοποιεί την ποιοτική πρώτη ύλη, δημιουργώντας πιάτα απολαυστικά, με καθαρές γεύσεις και υλικά που εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς.

Το φαγητό σου θα το συνοδεύσεις ιδανικά με ένα από τα κλασικά κοκτέιλ που θα φιγουράρουν στη λίστα του (μία λίστα απλή και λιτή) ή με ένα από τα 6 signature. Τα 6 signature cocktail είναι αυτά που ξεχώρισαν σε αυτά τα 6 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό του.

Η μουσική από DJ (ενίοτε προσκεκλημένους από την Ελλάδα) θα συνοδεύει τα βράδια σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο μπαρ δεν θα υπάρχουν stools, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς το μαγαζί για ποτό χωρίς κράτηση. Ενώ η νέα φιλοσοφία του Skinny Fox σε θέλει να το επισκέπτεσαι από νωρίς το απόγευμα (18.00) για early drink με τους συναδέλφους ή την παρέα, συνοδευμένο με χαλαρή μουσική.

Το νέο Skinny Fox θα γίνει ο χώρος ο οποίος θα τα συνδυάζει όλα: ωραίο φαγητό, εύγευστα κοκτέιλ και καλή μουσική.

Το μαγαζί θα ανοίξει τις πόρτες του την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00, τα Σάββατα μεσημέρι και βράδυ και τις Κυριακές μόνο μεσημέρι.

Πηγή: checkincyprus.com

Διάβασε ακόμη